Microsoft OneNote for iOS

Microsoft OneNote for iOSJeg har nå i flere år benyttet MS OneNote både til å notere i møter, holde orden på prosjekter, samt samle på interessante artikler.

Hva jeg har savnet, er en god måte å skrive f.eks. en handleliste eller to-do liste som lett kan synkroniseres fra PC mot iOS. Dette har nå kommet i form av Microsoft OneNote for iPhone.

Microsoft har tidligere i år lansert OneNote for iOS for iOS-brukere med amerikansk iTunes konto. Ifølge Microsoft er planene at OneNote skal lanseres for alle regioner etter at det er utprøvd for det amerikanske markedet. Appen kan selvsagt lastes ned dersom du har en amerikanske iTunes-konto.

OneNote fungerer smertefritt opp mot din iOS-enhet. Det eneste du trenger å gjøre er å sette opp PC-klienten din til å synkronisere mot din Hotmailkonto, så tar automatikken seg av resten. Etter nedlasting av appen, er det bare å logge seg på hotmailkontoen din - og alt synkroniseres ned til enheten din.

Microsoft OneNote for iOS Microsoft OneNote for iOS

Det er selvfølgelig mulig å synkronisere alle veier, samt å aksessere alle OneNote notatene dine på nett. Enklere og mer sømløst kan det ikke bli hvis du allerede benytter OneNote i din arbeidsflyt.

Microsoft OneNote for iOS Microsoft OneNote for iOS

OneNote kan i en begrenset periode lastes ned gratis i App Store hvis du har en amerikansk iTunes-konto.

josteinliverod

Kommer det ikke noe lignende i iOS 5 da? Som synkroniseres med macen gjennom iCloud?
Men det er vel bare huskeliste.

thaerk

OneNote kan lastes ned fra Australsk iTunes-konto og.

palelnan

Bare Hotmail som går, eller er det nok med en Windows Live-konto?

ITsam

Ja nå er det bare å venta på word, power point og excel ( og kansje outlook)

mvh ITsam

MacAndrè

Jeg fikk lastet den den til min MBA, men den lot seg ikke synkronisere med min iPhone - det var noe med rettighetene, tror jeg.

Hva skal jeg gjøre!