SnakeRace - genialt norsk iPhone-spill

Snake RaceDet er et stykke mellom norskutviklede iPhone-spill som gjør stor suksess utenfor den norske App Store, men det norskutviklede SnakeRace har virkelig potensialet til å utfordre AngryBirds, Cut the Rope, Fruit Ninja og mange av de andre «topp-spillene».

SnakeRace er en redefinert og skikkelig avhengighetsskapende snake til din iPhone.

Alle med et par år på baken husker sannsynligvis perioden med Nokia telefoner som 5110 og 6210 og spillet snake. Folk ble hekta på det klassiske snakespillet og rekorder ble satt over lav sko. I 2011 virker Nokia sin snake en smule gammeldags, men et nytt norsk selskap med navn TapCat har modernisert og redefinert snake i iPhone-spillet SnakeRace.

SnakeRace - genialt norsk iPhone-spill SnakeRace - genialt norsk iPhone-spill

I SnakeRace er ikke lengden på «slangen» det som ender med å ta livet av deg, heller tvertimot. Jo lengre din slange er, jo lettere blir spillet ettersom du i SnakeRace kan «bore» deg gjennom hindringer på bekostning av slangens lengde. Jo lengre slange, jo flere hindringer kan du kræsje inn i. Poeng og lengde på slangen samler du ved å spise gule (lengde + poeng) eller blå (poeng) firkanter som er plassert rundt om i spillet.

Slangen kan du kun bevege mot høyre eller venstre ved å trykke på skjermen og målet ditt er å få mest mulig poeng i løpet av en bane. Poeng samler du ved å spise de blå, gule eller rosa firkantene, øke farten samt gjennomføre forskjellige «mål» som vi kjenner fra AngryBirds, Cut the Rope, Tiny Wings og lignende spill. Etterhvert som målene er nådd låses nye baner opp.

Vi ble umiddelbart hekta på SnakeRace og har spilt til krampa tar oss. Dette er både morsomt, utfordrene og avhengighetsskapende. I tillegg er det veldig gøy at det er nordmenn som står bak. Skal du spille et spill denne helgen er SnakeRace spillet.

SnakeRace - genialt norsk iPhone-spill SnakeRace - genialt norsk iPhone-spill

SnakeRace koster NOK 7,- i App Store og vi tror dette kanskje er det første norske spillet som virkelig kan slå til i App Store. Allerede nå ligger de høyt på listene i Norge, klatrer i USA og får nesten bare fem og fire-stjerners omtale i App Store. Veldig god underholdning!

Sverrepad

Sverre Aune

Bør nok være en god del mere avansert,enn dette,for at jeg skal bl innterisert i spill.

Mac Lovin

veldig polished og fint, kul musikk også!..Men "genialt norskt iphone spill" er kanskje å ta litt hardt i etter min mening. Det er ikke så fett at jeg ikke klarer å rive meg løs. Men, man må støtte norske produksjoner og det er absolutt verdt 7,-