Cut the Rope: Experiments fortsetter der forgjengeren slapp

 ExperimentsDet populære spillet Cut the Rope tok i fjor App Store med storm, og salgstallene overskred til og med Angry Birds i en liten periode. I løpet av kort tid har Cut the Rope opparbeidet seg til å bli én av «de store» innen mobilspill,og det med god grunn - spillet er både morsomt og avhengighetsskapende. Som en følge av suksessen, har utviklerne denne gang gitt ut en etterfølger: Cut the Rope: Experiments.

Cut the Rope: Experiments følger i samme fotspor som forgjengeren. Det kunne for så vidt bli utgitt som en oppdatering fremfor et helt nytt spill, men utviklerne i ZeptoLab har tross alt levert oppdateringer i bøtter og spann tidligere. Denne gangen tilbyr spillet riktignok mye av den samme spillbarheten som det første, men det endrer dermed ikke det faktum at det fortsatt er underholdende.

 Experiments  Experiments

Vi følger den godteriglade Om Nom også denne gang, og det følger med hele 75 nye baner. Videre byr spillet på ny musikk, nye lyder og animasjoner. I tillegg til de velkjente spillelementene som boblene og edderkoppene, byr også Cut the Rope: Experiments på nye spillmekanismer som ikke har vært å finne tidligere. Så helt identisk med det forrige spillet, er det vel ikke.

 Experiments fortsetter der forgjengeren slapp  Experiments fortsetter der forgjengeren slapp

Med den hyggelige prislappen på NOK 7,- i App Store får du mye underholdning for pengene. Spillet anbefales for både nye og gamle Cut the Rope-fans.

PeterIpodTouch

Har allerede kjøpt det :-) Det er kjempe gøy, og avhengighetsskapende!

basushjerne

Helt fantastisk, akkurat som forgjengeren :) Kjempe gøy!