Sjekk inn med CheckIn+

Sjekk inn med CheckIn+Er du en av de mange som bruker lokaliseringstjenster som lar deg «sjekke inn»? Tjenster som Gowalla og Foursquare innoverte i dette markedet, men både Facebook og Google har senere kastet seg på bølgen. Hvis du deltar i alle sosiale nettverk og skal sjekke inn i samtlige blir det raskt ganske tidkrevende, men en app med navn CheckIn+ gjør det litt lettere. Den sjekker nemlig inn i flere nettverk samtidig.

Å følge med på alle internett-trender kan være både tidkrevende og slitsomt, men hvis du absolutt føler du må sjekke inn på flere tjenester samtidig er CheckIn+ fra utviklerene av IM+ noe for deg.

Programmet fungerer som de fleste andre lokaliseringstjenster og lar deg sjekke inn på stedet du befinner deg på. Til forskjell fra andre applikasjoner, støtter CheckIn+ derimot flere nettverk. Foreløpig er det innebygd støtte for Facebook og Foursquare - de to mest populære i Norge. Utviklerene har lovet å utvide støtten og mest interessant er kanskje Googles nye Google+ tjenste som ble lansert tidligere denne måneden.

Sjekk inn med CheckIn+ Sjekk inn med CheckIn+

CheckIn+ har to forskjellige modus. Hvis du holder telefonen vertikalt er du i kartmodus og kan se alle stedene rundt deg. Setter du telefonen horisontalt går telefonen inn i «augmented reality»-modus hvor du bruker kameraet for å gi et lag med informasjon om hvem som har sjekket inn i nærheten av deg.

Sjekk inn med CheckIn+Sjekk inn med CheckIn+

CheckIn+ er tilgjengelig gratis i App Store. Du kan også få den mot betaling (NOK 6,-) og uten reklamer.

ddybing

Fungerer den på mindre steder også, som f.eks en kino eller matvarebutikken?
Eller må vi til Big Ben og Oslo Opera`n for å dra nytte av dette? :P