Spill Street Fighter IV på iOS

Spill Street Fighter IV på din iOS-enhetStreet Fighter IV inntok markedet med storm da det ble lansert for en to års tid tilbake. Spillet mottok for det meste glitrende kritikk, og for mange var dette spillet det beste siden SNES-klassikeren Street Fighter II.

Capcom har tidligere forsøkt å gi ut Street Fighter-spill i 3D, men da uten hell. Men denne gangen, derimot, ble spillene fort revet bort fra spillhyllene. Nå er en ny versjon av Street Fighter å finne til din iPhone og den overbeviser.

Street Fighter

Som andre selskaper flest, er også Capcom opptatt av å utvide deres populære spilltittel til så mange plattformer som mulig (Angry Birds, anyone?). Og med iOS' store suksess, App Store, var det nesten ikke til å unngå at Street Fighter IV skulle finne sin vei til Apples applikasjonsbutikk – for her er det mye penger å skaffe! Det første Street Fighter-spillet til iOS-enheter ble allerede gitt ut i fjor, men under årets E3-messe kunne Capcom avsløre at det skulle komme en etterfølger: Street Fighter IV Volt.

Street Fighter til iOS

Street Fighter IV Volt er tilgjengelig i App Store for 39,–. For denne prisen får du et innholdsrikt og underholdende spill til din lommeenhet, enten det nå er iPhone eller iPod touch (kan også spilles på iPad). iOS-versjonen av spillet er en nedstrippet versjon av det originale spillet til PS3 og Xbox 360, men fungerer aldeles utmerket (det skal sies at forskjellen på PS3/Xbox 360-versjonen og iOS-versjonen er større prismessig enn spillmessig).

Street Fighter iOS

Forskjellen mellom de to forskjellige Street Fighter-spillene i App Store er ikke veldig store, men det siste spillet inneholder hele 18 spillbare karakterer, i motsetning til de 10 forskjellige karakterene i forrige spill. Det er nå også mulig å møte andre motstandere verden over via Wi-Fi, noe som mange spillere setter pris på. Men eiere av det forrige Street Fighter-spillet til iPhone vil ved kjøp av den nye versjonen få et ganske så identisk spill, så her gjelder det selv å vurdere om 39,– er verdt de ekstra 8 karakterene og Wi-Fi-modusen.

Så hvis du setter pris på god underholdning i lommeformat, eller om du er allerede liker konsollversjonen, er spillet å få kjøpt til NOK 39,- i App Store.