Gi din iPhone 4 en «extreme makeover»

JackBacks

Apples iPhone 4 har fått utrolig mye oppmerksomhet siden telefonen ble lansert i fjor sommer. En andel av medieoppstyret kommer av de negative sidene ved telefonen, blant annet det omfattende antenneproblemet og nærhetssensoren som aktiveres under samtaler. Apple har også måtte tåle mye kritikk for materialvalget – alle vet jo at glass knuser lett! Ok, det ser jo ganske lekkert ut, men særlig praktisk er det ikke.

Men hva om du hadde byttet ut baksiden av glass til noe mer robust, men som også beholder den lekre designen – og kanskje til og med gjøre den enda mer iøynefallende? Da finnes det et godt alternativ: JackBacks.

De aller færreste av oss vet at iPhone 4s bakside lett kan byttes ut til fordel for et annet materiale. Men dette er faktisk godt mulig. JackBacks er et selskap som produserer nyskapende baksider til iPhone 4, og de tilbyr et stort utvalg av bakplater slik at du som kunde kan personliggjøre din iPhone 4 i størst mulig grad. I tillegg kan du også ha valgfritt motiv på bakplaten, men ekstra kostnader følger med.

Ved kjøp av dette produktet følger det med et sett verktøy som skal brukes for å fjerne den allerede eksisterende glassplaten på telefonens bakside – dette er med andre ord ikke et «skall» du pakker utenfor selve telefonen, men en plate som bokstavelig talt erstatter hele ryggen på telefonen. Det høres kanskje komplisert ut, men de eksisterende testene av produktet sier det stikk motsatte. JackBacks har nemlig høstet inn god kritikk, blant annet fra den anerkjente teknologibloggen Gizmodo. Alle testene deler samme mening om at monteringsprosessen går helt smertefritt, og at produktet – til tross for den stive prisen – vil gi «et nytt liv» til din iPhone.

Så hvis du har sett deg lei av iPhone 4s bakside av glass, eller bare rett og slett ønsker å friske opp din iPhone, så kan produktet bestilles her.

KlodrikMcKr

Syntes noen av dem var litt kule, men glass ser bedre ut.

Og med den stive prisen ville jeg nok aldri kjøpt.

Men alle har sin smak :)

TheRealChristoffer

icarbons har de samme produktene bare billigere:)

josteinliverod

Noen som vet hvordan man kan "custome" selv? Lastet ned fila som lå der, men skjønner ikke så mye mer...