Lagre nettvideoer på iPad til offline visning

Lagre nettvideoer på iPad til offline visningEn nylig lansert iPad-applikasjon kalt Roadshow gjør det mulig å lagre nettvideoer på iPad til offline visning.

Roadshow er utviklet av Fetch Softworks, og er et must på alle iPader - men har dessverre et stort minus; den kan ikke laste ned YouTube-videoer.

Selv om applikasjonen ikke kan lagre YouTube-vidoer, støtter den de aller fleste andre nettsider. Roadshow er også veldig enkel å bruke. Du går inn på en nettside med en eller flere iPad-kompatible videoer via applikasjonen, og en oversikt med nedlastbare videoer vil dukke opp øverst på skjermen. Nå er det bare å trykke på en av videoene, og den vil automatisk bli lastet ned.

Lagre nettvideoer på iPad til offline visning

Applikasjonen har et flott design, men kunne gjerne hatt muligheten for videooverføring via iTunes og navnendring på videoene. Årsaken til at YouTube-videoer ikke kan lastes ned skal være Apples retningslinjer for App Store.

Lagre nettvideoer på iPad til offline visning

Roadshow er i utgangspunktet gratis, men reklame og en grense på 15 videoer kan fjernes via et kjøp inne i applikasjonen som koster 29 kroner. Applikasjonen kan lastes ned her.

ggt667

MXTube Revival?

okvalle

fungerer fint, så langt.

iStanger

Om den ikke kan laste ned youtubevideoer, msiter den jo hele poenget..

Nafoni

Sant det, men har selv klart å finne mange YouTube-videoer på andre nettsider.

ageNine

Om den ikke kan laste ned youtubevideoer, msiter den jo hele poenget..

+1

minimumus94

denne appen er egentlig ikke så bra som du kansje tror. jeg instalerte den på min iPad 2 å gjikk inn på en humorside kalt nedsig.no for å se etter noen morsome youtube linker så jeg kunne laste ned videoene til ipaden. men youtub filmer er ikke mulig å laste ned med denne appen. så den er enkelt å greit søppel!!!

MEN jeg likte iden.