Snart må du betale for VG+

Snart må du betale for VG+

Er du en av VG+ sine 28.000 ukentlige brukere, må du snart belage deg på å betale for applikasjonen. Fra og med neste uke må du betale 59 kroner i måneden for å bruke norges største avis sin spesiallagde iPad-utgave. Til gjengjeld er applikasjonen oppdatert med noen nye funksjoner.

Nå må du altså betale 59 kroner i måneden, eller alternativt 29 kroner i uken eller 599 kroner i året, for å bruke VG+. Endringen trer i kraft på mandag, og vil benytte Apple sitt betalingssystem. Applikasjonen ble også nylig oppdatert med noen nye funksjoner, som vil gjøre prisen enda mer meningsfull.

I versjon 1.5 av VG+ vil vi ikke få en utgave om morgenen og en om kvelden lenger, men en morgenutgave som vil bli jevlig oppdatert med nyheter utover dagen. Noen av disse skal være mer eller mindre direkte hentet fra papirutgaven.

Vi vil også motta push-varslinger når større nyheter publiseres, og en mindre varsling kun hvis du er inne i applikasjonen ved mindre nyheter.

VG forventer et kraftig fall i VG+ brukere når endringen trer i kraft, men at antallet vil stige jevnt etter hvert. Avisen jobber også med en Android-versjon av VG+, og en VG Helg applikasjon for både iPad og Android.

Tags:

PureRushh

"jevlig" ?

trondrm

Jeg synes VG har valgt en god pris og kommer til å betale for dette. Aftenposten la seg på kr. 99 i måneden og det synes jeg var for mye. VG+ er et godt alternativ til papirutgaven og med denne prisen kommer ihvertfall jeg til å fortsette å lese.

paaland

Har sagt det før. Så lenge VG.no, Dagbladet, Aftenposten osv har oppdaterte, gratis nettsider som fungerer glimrende på iPad så skjønner jeg ikke hvorfor jeg skal betale for å lese det samme i en app. Teksten er formatert litt og layout tilpasset iPad, men det er jo innholdet som er det viktige og den er lik. Dessuten er websidene mer oppdaterte.

Er jeg på ferie et sted jeg ikke får kjøpt avis så kanskje jeg kjøper enkeltnummer i stedet for å spare 3G trafikk.

ageNine

Syntes www.VG.no er mer oversiktlig enn selve VG+ app'en, bare ikke like stilfull.

At jeg skal betale for VG+ app'en kommer aldri til å skje så lenge jeg kan lese gratis på www.VG.no.

Som Paaland over meg her skrev, så tilpasser www.VG.no seg til iPaden og det funker fjell å lese nettsiden.

Belly

Det vil jo være helt åpenbart at, for alle leverandører, så vil det være mer dybdestoff og artikler på iPad, som ikke er tilgjenglig i nettvarianten. Akkurat som det i dag er for papiravisen. Overfladiske nyhetsformidlinger, som stort sett finnes tilsvarende hos alle levandørene, kan ikke sammenlignes med papirversjon og iPad varianter. ellers så vile ikke de hatt et produkt og selge. Fritt frem for dem som ønsker bakgrunnsstoff til overskriftene på nettet, pluss, pluss....

trondrm

Nettaviser hopper jeg bare rundt på, mens VG+ setter jeg med ned med og leser. For meg kan ikke VG+ og vg.no sammenlignes i det hele tatt på leseopplevelse. To forskjellige ting.

rihno

Det er vel ikke lenge før det kommer en sperre for iPad/iPhone/iPod på www.vg.no

Nafoni

Er fullt mulig det, ja. New York Post gjorde dette nylig i USA.

TheRealChristoffer

Det er vel ikke lenge før det kommer en sperre for iPad/iPhone/iPod på http://www.vg.no

http://www.dagbladet.no ;) bedre og gratis da:)

Helgenen2

vg+ er fett nok, ganske god løsning, men innholdsmessig er de ikke så gode at jeg ville betalt 60/mnd all den tid man får samme info gratis fra summen av mange andre nettaviser. hadde de erstattet innholdet med aftenposten derimot hadde vi begynt å snakke...