Facebook snart klare med iPad-applikasjon

Ifølge en rapport fra Wall Street Journal planlegger Facebook å slippe en iPad-dedikert applikasjon innen kort tid. Facebook hadde sin iPhone-applikasjon klar med en gang App Store åpnet i 2008, men dette var ikke tilfellet med iPad. Nå skal dette altså endre seg.

Denne applikasjonen skal ha vært under utvikling i rundt et års tid, og det spørsmålet mange stiller, er selvsagt hvorfor Facebook har brukt så lang tid. Facebook skal ha samarbeidet med Apple om å utvikle iPhone-applikasjonen, men det er usikkert om dette også er tilfelle med iPad-applikasjonen.

Programmet ventes å kunne utføre akkurat det samme som på iPhone-applikasjonen, men mere effektivt på en større skjerm. Har du en iPad 2, vil du få muligheten til å ta bilder og videoer med dens kamera og laste dem opp direkte til Facebook.

I dag finnes det flere uoffisielle iPad-applikasjoner for Facebook på App Store, og mange bruker nettversjonen som egentlig ikke er designet for iPad og andre nettbrett, men fungerer. Ifølge Wall Street Journals artikkel skal Facebook også gjøre nettversjonen noe mer touch-vennlig.

Facebook for iPad ventes å slippes innen kort tid, og vil naturligvis være gratis.

TheRealChristoffer

Hm... Enda ikke kommer:(. Bruker nå friendly men noe bedre hadde jeg satt pris på

PeterIpodTouch

Har du prøvd myPad? Jeg syns det er den beste uoffisielle Facebook appen på Apps Store ;-)

TheRealChristoffer

Prøvd den litt. Free versjonen og synd friendly var best av de:)

kontorstol1

"Snart" er tydeligvis et meget vidt begrep..