Minecraft kommer ikke til iOS først

MineCraft

Minecraft, det populære indie-spillet som vi tidligere i år skrev skulle komme til iOS, vil dessverre ikke komme til vårt mobiloperativsystemet først. Eiere av Playstation-telefonen Xperia Play er de første mobiltelefonbrukerne som vil få nyte spillet i lommen.

Det er nettstedet Gamasutra som melder dette. Minecraft vil først komme til Sony Ericsson Xperia Play, og vil i motsetning til iOS-versjonen benytte telefonens fysiske knapper.

Både iOS-versjonen og utgaven for andre Android-telefoner er i utvikling, og alle versjonene vil bli oppdatert jevnlig med nye funksjoner, akkurat som PC- og Mac-versjonen. Lanseringsdatoer og priser er foreløpig ikke offentliggjort, men mer informasjon rundt dette og selve spillet er forventet under den årlige spillkonferansen E3, som arrangeres i tidsrommet 7-9 juni i år.

Mojang, utviklerne bak spillet, har sluppet en video av mobilversjonen av Minecraft i aksjon på Xperia Play som du kan se nedenfor.

KlodrikMcKr

Kult at det kommer:)

i-Simen

Jeg elsker Minecraft til Mac, pc, Linux... Det er bare bra de kommer med det på andre plattformer! Jeg håper for all del dette også kommer til WebOS... Venter på tlf fra HP...

Andreas123

7-9 juni er ikke så lenge til da! XD gleder meg som en liten unge. Minecraft er favoritt spillet mitt, men vil det være for iPad og med det første?

MichaelSe

Håper de som har kjøpt spillet vil få det gratis til iPhone/iPad. Forventer et innloggingssystem, slik som på PC/Mac

aslakg

Moderert av Wackhy:
§1.3 SPAM, multilevel marketing, affiliatelenker etc. er ikke tillatt
Det er ikke tillatt å drive markedsføring av komersielle produkter eller tjenester, herunder skjult reklame og såkalt multilevel marketing, dersom det ikke på forhånd foreligger skriftlig avtale med administrator av nettstedet. Annen uønsket informasjon, som går under uttrykket spam, er heller ikke tillatt. Såkalte "affiliate" lenker hvor eieren lenken mottar penger, poeng eller andre ytelser når noen trykker på disse lenkene er heller ikke tillatt å poste på i1s forum uten å informere klart og tydlig om at dette er linker som gir avsender fordeler.

i1 forbeholder seg retten til å fjerne enhver informasjon som blir tolket å være et brudd på denne regelen. i1 har null-toleranse på gjentagende spam eller markedsføring av kommersielle produkter/tjenester uten på forhånd å ha avklart dette med administratorer/moderatorer.

ddybing

Selv bruker jeg "Minecraft World Explorer" og det kjører bra, utenom at enkelte blokker ikke støttes, som skinner og redstone og slikt.
Kobler iPaden til Macen og bare laster over saves med iTunes. Veldig smart :)