Organiser bokmerkene dine med Zootool

Med tjenester som Del.icio.us og Google Bookmarks skulle man tro at man hadde det man trengte til å organisere bokmerkene sine.

Det tror ikke skaperne bak bokmerkingstjenesten Zootool. Med "Visuell bokmerking" som sitt slagord, satser de på å organisere bokmerker etter det visuelle aspekt.

Det har lenge eksistert liknende tjenester, som ember og Pinterest men man merker fort at Zootool skiller seg ut. Med et eksemplarisk godt utseende, gode verktøy, flotte API-er og en god organiseringsmetodikk, gjør Zootool et must i verdagen for undertegnede.

Organiseringen gjøres ved hjelp av «Tags» og «Packs». Sistnevnte fungerer som en slags kategori.

iPhone-app

Selv om Zootool i seg selv er en tjeneste som har holdt på en liten stund, kom de nylig med en god nyhets for brukerene.

De lanserte en iPhone-app som lar deg ta med deg Zootool hvor enn du går.
Zootool for iPhone er et imponerende stykke arbeid, både i design og følelse. Det er Zootool-founder og designer Bastian Allgeier som står bak designet, mens utvikling er gjort av Nicolas Cormier.

Zootool Zootool

Zootool Zootool

Alt i alt er Zootool en tjeneste de fleste burde prøve ut og iPhone-applikasjonen koster NOK 11,- i App Store.

HenrikWL

Jeg har brukt Zootool en god stund, og selv før denne iPhone appen kom så var webappen deres tilrettelagt for iPhone på en veldig bra måte. Bokmerke på hjem-skjermen, så var det så godt som en native-app.

Har ikke prøvd denne nye enda, men regner med den har mer funksjonalitet rettet mot iOS, i og med at den jo er native.