Mindre utvendige endringer på iPhone 5?

Mindre endringer på iPhone 5?

iPhone 5 forventes først å bli lansert etter sommeren, men Apples underleverandører greier ikke å holde helt tett om den oppdaterte telefonen. Nå har det lekket bilder av det som skal være bilder av deler til neste generasjon iPhone og den store overraskelsen er at Apple har flyttet blitzen.

Det har lenge vært hevdet at Apples neste iPhone på kun vil få mindre utvendinge endringer og i all hovedsak bevare sitt nåværende utseende. Ryktene peker på at den neste iPhone-oppdateringen vil følge samme utvikling som iPhone 3G til iPhone 3GS. iPhone 3GS fikk forbedret kamera og prosessor, men beholdt samme utseende.

Skal man tro på disse ryktene kan man da anta at iPhone 5 vil hete iPhone 4S og vil få Apples nye Dual Core A5 1GHz-prosessor med forbedret GPU og en forbedret 8 megapikselskamera. Resten av endringene vil dermed være ligge i iOS 5 som etter planen skal vises fram under årets WWDC i neste måned.

Denne utviklingen støttes nå av det kinesiske nettstedet Apple.pro som tidligere har avslørt en rekke Apple-produkter. De har gravd opp flere iPhone-covere som skal være tilpasset iPhone 5 og disse viser at telefonen har en identisk størrelse, men kun har endret plasseringen av kamera og blitz. Nettstedet har også fått tak i deler som skal vise nye kameramoduler i iPhone 5 og disse viser nå at plasseringen av blitzen er endret.

Mindre endringer på iPhone 5?

Bildene av kameramodulene til iPhone 5 inneholder nemlig ikke blitzen som på iPhone 4. Dette bildet fra 9to5Mac viser det som skal være en iPhone 5-prototype med LED-blitzen flyttet fra kameraets posisjon til høyre side av telefonen.

iPhone 5

Tjodalf

tøft, da passer jo kanskje docking og vesken fra ip4..

-JRV-

Skjønner ikke hvorfor de skal flytte på blitzen? Virker ikke helt Apple.

admin

@JRV

De har hatt mye problemer med blitzen og lyslekasje til kameramodulen.

MichaelSe

De har hatt mye problemer med blitzen og lyslekasje til kameramodulen.

Joa, men det å flytte blitzen til andre siden? Det ser ikke særlig fint ut, akkurat

iphonan

http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=10085975
haha feilinnformasjon til vg :D