Angry Birds når 140 millioner nedlastninger

Angry BirdsSer du på en toppliste over de mest populære eller innbringende App Store spillene, enten du gjør det på en iPad eller en iPhone, vil du garantert se minst ett spill med tittelen Angry Birds. Spillet blir betegnet som et av de spillene som virkelig viser hvordan et godt iOS-spill skal være på alle måter, og har siden sin debut den 10. desember 2009 blitt en enorm suksess.

Spillet har nå altså nylig nådd en ny milepæl på hele 140 millioner nedlastninger på alle plattformene det er publisert på. Dette betyr også at Angry Birds har blitt lastet ned 40 millioner ganger bare siden det nådde 100 millioner nedlastninger i midten av mars!

De viktigste faktorene for denne statistikken er nok den raske og vanedannende gameplayen, oppdateringene som blir sluppet med nevne mellomrom med nye brett, prisene, og ikke minst utbredelsen og populæritenen av spillet som fører til at stadig flere mennesker laster ned dette spillet.

Angry Birds finnes nå i 3 forskjellige versjoner, der hver versjon finnes både på iPhone og iPad både som en prismerket fullversjon og som en gratis prøveversjon. Spillet finnes nå også på flere plattformer, men der foreløpig ikke med like mye innhold.

Vi gleder oss til å se hvordan tallene til Angry Birds og utvikleren Rovio Mobile fortsetter å stige, og selvsagt på de mange flere brettene som kommer i senere oppdateringer!

Via AppAdvice.

Infinite

Noen som vet om tallet 140 millioner inkluderer gratisversjonene?

nightking

Noen som veit hvorfor angry birds RIO ikke har kommet med "banene" til mai mnd??