Hvit iPhone til Norge 27. april

Hvit iPhone til NorgeNesten ett år etter at Apple introduserte den hvite og svarte iPhone 4 blir endelig den hvite modellene tilgjengelig for kjøp i Norge.

Ifølge sikre kilder hos det norske nettstedet Mobili.no vil den hvite telefonen komme i salg om en uke (27. april) i både Netcom og Telenor sine butikker.

Den hvite iPhonen ble introdusert samtidig som den svarte i fjor, men etter en rekke produksjonsproblemer ble telefonen utsatt til høsten. Når høsten kom ble telefonen ytterligere utsatt og ifølge både Apple og uavhengige kilder var årsaken at det «lakk» lys gjennom det hvite glasset og bilder som ble tatt med telefonen ble av dårlig kvalitet.

iPhone 4 i hvit

Apple skal nå endelig ha greid å rette dette problemet og skal være klare til å lansere den hvite telefonen i løpet av kort tid. Ifølge sikre kilder hos det norske mobilnettstedet Mobili.no vil telefonen være å finne i norske butikker allerede neste onsdag, 27. april.

Teknisk skal telefonen ikke skille seg fra dagens iPhone 4 utover at den selvfølgelig er hvit fremfor svart, men vi har tidligere sett flere prototyper av hvite iPhones med 64GB lagringskapasitet. Programvaremessig kan derimot Apple ha gjort endringer som vi enda ikke er klar over. Gårsdagens videoe av en hvit iPhone-prototype med en iOS 4-versjon som inneholder en rekke nye funksjoner er dermed enda mer interessant. Vil Apple gi oss en iOS 4.4-oppdatering før introduksjonen av iOS 5 til høsten?

Tags:

tarik1988

Må si apple er smart.

Carrera

Gleder meg til å se hvordan denne ser ut irl..
Kjenner jeg vil bytte ut den sorte, når jeg ser bildene hvertfall

wellendorf

Hatt hvit lenge jeg ;) Prikk lik =)

KBiPhone

Har ikke forstått dette maset om hvit iPhone, men jenter eller andre som liker gutter skal vel ha ny tlf de også...

mortengutt

Har ikke forstått dette maset om hvit iPhone, men jenter eller andre som liker gutter skal vel ha ny tlf de også...

Når ble hvit en jentefarge liksom, eller homofarge? Siden du skal ha/har sort iPhone antar jeg du er blodhetro med hårete rygg og hengemage?

Hvit iPhone ser jo mye bedre ut, har den hvite iPaden og fått sykt mange kommentarer på den av folk rundt, kjente og ukjente (mange hetrofile menn - så gifteringen :-p)

Nei, spar deg for latterlige utsagt og få deg et liv heller om dette er det eneste du går rundt å tenker på... :bitchin:

wellendorf

Har ikke forstått dette maset om hvit iPhone, men jenter eller andre som liker gutter skal vel ha ny tlf de også...

Stakkars deg....

Mac Lovin

hvem bryr seg om denne? Jeg ville aldri valgt hvit framfor svart. Og de som faktisk ville valgt hvit har vel allerede skaffet seg svart ettersom det tok så lang tid å få denne på markedet. Håper den selger DÅRLIG, slik at apple ikke slapper av og venter med utgivelsen av iphone 5.

IphoneNorway

Det er også viktig å få med seg at den hvite som kommer nå har en ny og forbedret proximity sensor. Dvs, den sensoren som reagerer når du har iphonen nære øret. (En del har hatt problemer med at skjermen ikke låser seg/skrur seg av, når man snakker i den og man kommer bort i lydløs knappen) Dette problemet skal nå være løst.

wacz016

@IphoneNorway: Hvordan vet du dette? Har du en kilde?

wacz016

Ok. Hvit iPhone 4 kommer tilsynelatende til Norge i morgen. Men kommer den da samtidig på apple.com/no?

KBiPhone

Det har vært omtalt lenge at det er problemet med sensoren som er hovedgrunnen til at hvit har blitt utsatt.

trondrm

Den var faktisk tilgjengelig en liten stund på telenor sin nettbutikk i dag. Jeg rakk å bestille og har fått ordrebekreftelse. Litt etterpå var den fjernet igjen. Jeg ringte da til nettbutikken og spurte og de svarte da at de fikk den inn 16. mai...

Men nå var ikke nettbutikken til telenor helt på ballen når det gjaldt lanseringen av den sorte i fjor heller, så jeg venter og ser.

KBiPhone

Og ellers kommer den selvfølgelig til apple.no ved lansering.

buljo

fikk den inn i butikken jeg jobber i dag, så den har tydeligvis endelig kommet til landet. Men må si at jeg ville ikke byttet min sorte mot en ny sånn om jeg fikk muligheten. Synes rett og slett ikke at telefonen kler den hvite fargen.

ufarlig

Buljo: TB? ;)

trondrm

Enda et Apple-rykte som ikke holder vann? Ser ikk ut til at noen har den. Har snakket med et par butikker i dag og de vet ikke når de får den. Ringte Telenors nettbutikk igjen (siden den lå ute der et øyeblikk i går) og de har ubekreftet dato 15/5.

Du som hadde fått den inn, hva slags butikk var det?

Josh82

De har ikke lov å selge enda selv om de har den

http://www.dinside.no/868169/naa-kommer-iphone-i-hvitt

mortengutt

Moderert av Wackhy:

§2.9 Bruktmarked er for private
Forumet har en kategori for bruktmarked hvor privatpersoner kan annonsere og etterlyse brukte varer. Det er ikke tillatt å annonsere varer for bedrifter eller nye varer i dette forumet. Vær obs på at svindel forekommer, bruk av denne tjenesten skjer på eget ansvar.

Kjøp/salg tar du her: http://mac1.no/forum/viewforum.php?f=220