Er dette iOS 5 med Facebook-integrasjon?

Er dette iOS 5?Versjon 5 av iOS vises mest sannsynlig fram på World Wide Developer Conference i juni og ryktene er mange. Den virtuelle assistenten Siri nevnes som en sentral del iOS 5 og skal vi tro en ny lekket video blir også Facebook integrert rett inn i systemet.

Det er det Vietnamesiske nettstedet Tinthe som skal ha fått hendene sine på det de hevder er en hvit iPhone-prototype som kjører iOS 5. Nettstedet har tidligere hatt relativt gode kilder hva gjelder Apple-rykter og har avslørt både nye MacBooks og iPod nanoer.

Denne gangen er det den hvite iPhonen som nettsiden har fått tak i og de hevder den kjører iOS 5. Videoene viser en rekke nye funksjoner, deriblant er Spotlight byttet ut med en helt ny multitaskingfunksjon som ligner til forveksling på Expose på Macen. Et dobbeltklikk på hjemknappen viser deg små vinduer av alle applikasjoner som kjører og herfra skal man enkelt kunne bytte eller avslutte applikasjonen. Et nytt system for mapper ser også ut til å være en del av OSet på denne telefonen.

Videoen viser også en ny hovedmeny i innstillingene som kun heter «Facebook». Denne menyen vises det ikke noe mer til i videoen og det vites ikke hva som ligger bak denne menyen. Det har ved flere anledninger vært ryktet at Apple jobber med å bygge et eller annet form for sosialtnettverk, men kan dette kanskje bare være en svært tett integrasjon med Facebook? Apple har tidligere prøvd å integrere iTunes Ping med Facebook, men de to selskapene ble da ikke enige. Direkte samtaler mellom Apples Steve Jobs og Facebooks Mark Zuckerberg skal ha foregått ved flere anledninger.

Det som derimot taler i mot at dette faktisk er iOS 5 er at versjonsnummeret på OSet tilhører en av de første utgavene av iOS 4. I tillegg kan vi se at ikonene for blant annet kalkulator og stemmekontroll er feil og fra eldre versjoner av iOS 4.

Se videoene og døm selv. Er dette iOS 5?

Tags:

ITsam

se på den nederste videoen gå fram ha det på pause på 1:34 så ser du den runne 4.0 ikke 5.0

mvh ITsam

Carrera

Om ikke annet så ser den hvite iPhonen fin ut

KlodrikMcKr

Virka kult men noen av fungsjonene virka mistenkelig som noen man får tak i hvis man jailbreaker i dag. Men håper dette blir alternativer du kan velge. Liker godt flere av tingene som finnes i dag.

larsymann

Men det vises jo at dette er en 64gb versjon..

petrus764

Som folk over skriver, dette ser ut til å være en iPhone 4-prototype med et utkast til hvordan multitaskingen til iOS 5 skulle være. Man har tidligere sett lignende telefon-prototyer, men da uten samme funksjonalitet i programvaren.

KlodrikMcKr

Kansje det er 64gb eller bare fake. Utrolig lett og gjøre om hvis du kan det du driver med.
Har selv gjort om min 8 gb til 128gb med 4352 applikasjoner. Lett og endre hvis man jailbreaker. Og garantert mulig uten og jailbreake også