Angry Birds påskeklar

Angry Birds påskeklarMange har nok allerede tatt påskeferie, men offisielt begynner ikke «høytiden» før på onsdag. Det stopper selvsagt ikke Rovio for å klargjøre de sinna fuglene til påske. Angry Birds Seasons er oppdatert med påsketema!

Angry Birds Seasons er ikke et nytt spill og Rovio har oppdatert dette ved flere anledninger tidligere. Vi husker vel alle Angry Birds med juletema? Spillet skal reflektere sesongen vi er inne i og hva er vel da bedre enn påske?

Spillet har fått 15 nye brett og et nytt tema som oser av vår og påske. Du finner også en rekke «påskeegg» i spillet. Hvis du ikke allerede har Angry Birds Seasons så koster det NOK 6,- i App Store til både iPad og iPhone. Har du spillet, er oppdateringen til påsketemaet helt gratis.

Angry Birds påskeklar

Angry Birds påskeklar

Angry Birds Seasons koster NOK 6,- i App Store. God påske!

alexo89

Føler Angry Birds er oppbrukt nå. Eller er det bare meg som føler dette?

iBjorn

Angry Birds har såvisst ikke lenger nyhetens interesse, men jeg synes Rovio er flinke til å puste nytt liv i bålet ved å tematisere og oppdatere. Min personlige opplevelse av dette er at jeg bryr meg lite om å klare alle stjerner, finne alle gullegg etc, men jeg plukker opp spillet i ny og ne for litt enkel moro i sofakroken når det ikke er noe bra på TV og ingen av de jeg spiller Chess With Friends med har fått ut fingeren.

btorbo

KBiPhone

AB er da ikke oppbrukt! Ganske imponerende hvordan de klarer å følge opp med stadige oppdateringer! Ikke mange andre spill som gjør det samme, og i tillegg så gjennomført. :)