Få anbud på iPhone

Anbud på iPhoneAnbudstjenester er i vinden som aldri før og tjenester som Anbudstorget, MittOppdrag, Mittanbud og Finn Oppdrag. Felles for dem alle er at du må sitte foran PCen eller Macen for å legge inn ditt anbud, men en ny tjeneste gjør det nå mulig å gjøre det rett fra iPhonen. Skal du pusse opp badet kan du dermed legge ut anbudet rett fra baderommet.

Stadig flere nordmenn benytter seg av anbudstjenester på nett for å få utført håndverkeroppdrag og få anbud fra mange forskjellige tilbydere. Alle de store mediene har kastet seg på anbudstjenester, men også noen mindre aktører prøver seg på denne typen tjenesteformidling. Bedriftsoket.no prøver nå konkurrere med de store og etablerte tjenestene ved å gjøre det veldig enkelt å sende inn anbud rett fra telefonen din. I første omgang er det snakk om en iPhone-applikasjon som lar deg ta bilder av det du ønsker pusset opp, fikset eller bygget og inkludere dette i et anbud.

Vi er stolte av å være den første anbudsaktøren i Norge på mobil. Anbudsapplikasjonen er gratis å laste ned og svært enkel å bruke. Ønsker du for eksempel å innhente pristilbud på gravearbeid i hagen, er det bare å ta frem mobilen og ta bilder. Et par tastetrykk senere har du sendt oppdraget til kvalifiserte entreprenører i ditt distrikt

forklarer daglig leder Gaute Talmo i Bedriftsøket NO i en pressemelding.

Applikasjonen bærer litt preg av å være første versjon og har en del arbeid igjen på det grafiske uttrykket for å bli en pen applikasjon. Det er allikevel enkelt å legge inn anbud rett fra telefonen og foreløpig har ingen av Bedriftsøkets-konkurrenter et lignende tilbud tilgjengelig.

Anbud Anbud

Applikasjonen er tilgjengelig gratis i App Store og Bedriftsøket lover å også få en iPad-variant klar i løpet av kort tid.