N.O.V.A. Elite annonsert

NOVA

I februar fortale spillutvikleren Gameloft oss at de i 2011 og 2012 ville lansere totalt fire spill som ville benytte Epic Games' spillmotor Unreal Engine 3, to hvert år. Gameloft annonserte i dag deres tredje spill i N.O.V.A.-serien nå spekuleres det om dette spillet vil være ett av disse fire spillene som vil benytte denne spillmotoren som blant annet Infinity Blade bruker.

Selskapet har ikke offentliggjort noen offisielle detaljer rundt spillet ennå, men vi vet i hvert fall at det kommer i 2011. Gameloft brukte denne gangen sosiale medier til å annonsere et spill, noe de også har gjort før. Denne gangen fikk vi vite om spillet først på Facebook.

Nå er det bare å håpe at dette spillet vil benytte seg av Unreal Engine 3, noe som ikke virker usannsynlig ettersom N.O.V.A.-serien tidligere har blitt hedret for den gode grafikken og man skulle da tro at Gameloft har lyst til å ta grafikken i disse spillene til et enda høyere nivå. Som tidligere nevnt så er ingen detaljer rundt spillet offentliggjort ennå, men vi håper at disse kommer fram så snart som mulig.

Prøv N.O.V.A. 2 hvis du har lyst til å sjekke ut hva N.O.V.A.-serien sitt siste spill kan by på i dag. Spillet koster 39 kroner i App Store. En gratis versjon er også tilgjengelig her.