Konkurranse: Vinn iPad 2 16GB Wifi

Vinn iPad 2

Sammen med Gameloft, en av de største spillprodusentene i App Store, feirer vi Norges-lanseringen av iPad 2 med en konkurransen. Premien er selvsagt en splitter ny iPad 2 16GB Wifi!

Konkurransen går fra tirsdag 29. mars og varer til og med tirsdag 5. april. Vinneren vil kåres etter denne dato av Gameloft og i1.

iPad

Slik deltar du i konkurransen

Det er tre forskjellige måter å delta i konkurransen på og du kan selv velge hvilken.

Twitter

Hvis du benytter Twitter kan du delta i konkurransen ved å følge @i1no og @GameloftNordic og deretter tweete følgende:

"RT & følg @i1no og @GameloftNordic for å kunne vinne en splitter ny iPad 2 http://bit.ly/gw9ido #VinniPad2"

Facebook

Lik i1 og Gameloft på Facebook og send en e-post til Gameloft hvor du beskriver hva du vil bruke din iPad 2 til og hvorfor du bør vinne. Husk å inkluder navnet du er registrert med på Facebook.

Facebook

Kommentar

Kommenter denne artikkelen på iPod1 og fortell oss hvorfor du bør vinne en iPad 2 og hva du skal bruke den til.

TheRealChristoffer

Jeg bør vinne ipad da min macbook holder på å ta kvelden og trenger noe å bruke. Den har flimrende skjerm og er veldig tref. Jeg kommer til å bruke ipad til nettsuring, mail, youtube og diverse programmer

fantomena

Håper jeg vinner!

Joker

Jeg syntes jeg burde vinne fordi jeg er studerer til å bli ingeniør og kunne godt brukt en iPad til å finne fram skole arbeid, oppgaver og ikke minst få hjelp på nettet.
Da finnes det jo ikke noen lettere løsning en å gjøre dette på en iPad, det er hakket eklerre å finne fram en iPad fremfor å dra opp Macen
Jeg vil jo også så klart bruke den til mail, se på film og ikke minst spille!

NuSkool

Jeg skal rule verden med iPaden min!!! Mohahahaha!

Krishansen

Jeg vil gjerne vinne siden jeg alltid har hatt lyst på en! Sparte i vell 2 år for å kjøpe MBen min og jeg sparer nå til en iPhone. Det er forferdelig dyrt for en 15åring å holde seg up-to-date. Jeg har en over gjennomsnittlig interesse for Apple, bare kjipt at ikke lommeboken min også har det!

Hvis jeg vinner for jeg muligheten til å iPaden til skolearbeid på bussen. Jeg har over én time hver vei til skolen og hvis jeg hadde hatt en iPad kunne jeg brukt tiden til keynote, pages, film og surfing - drømmelivet!

Jeg krysser fingrene på at jeg vinner.

Mvh.
Kris

BzjPro

Jeg lærer meg å lage apper og trenger en ipad til å teste de med :D

roarla

Jeg bør vinne en iPad 2 fordi jeg har vurdert å kjøpe meg en iPad lenge, men har ikke råd. Jeg er student og studerer innen for IT hvor vi jobber en del med utvikling på forskjellige plattformer (inkl. iPad) og jeg ønsker derfor å ha en iPad for å bruke til studiene ettersom dette kan komme veldig godt med.

ivetle1

Jeg synes jeg burde vinne, da jeg var på det lokale kjøpesenteret i fem timer på lanseringsdatoen, og ventet på at den skulle komme. De ansatte sa at de ikke hadde noen anelse når den kom. Dagen etter brukte jeg hele dagen på kjøpesenteret, for å vente på at ipaden skulle komme. Den kom ikke da heller, og de vet enda ikke når den kommer. Hvis jeg får en iPad skal jeg bruke den til portefølje til bildene mine. jeg er fotograf og synes ipad er et genial verktøy for å se gjennom, vise og oppbevare bilder. Jeg vil også bruke det til mail, kalender, musikk, fritidssyssel osv.

vidina

Synes jeg bør vinne av flere grunner.
Jeg har hatt iPhone 3G siden den kom ut, og den begynner å bli treg som pokker. Min Power Mac G4 døde rett før jul(strømfeil, kjempemorsomt), og min powerbook G4 12" tok kvelden i Oktober. Eneste jeg har igjen av apple-produkter er iPhone, som synger fint på siste verset.

En annen grunn til at jeg bør vinne er at en iPad er perfekt å ta med seg rundtomkring for å utføre små oppgaver, som epost, nettsurfing, video og musikk. Enklere enn en laptop(som jeg forsåvidt ikke har), tar akkurat nok plass, og er kjapp som bare det. Ikke har jeg råd til å kjøpe en heller, i skrivende stund, og når jeg har råd, er det andre ting jeg må prioritere framfor. Mitt liv hadde blitt så mye enklere med en iPad, at det i seg selv er grunn nok til at jeg skal vinne.

Når det er sagt, er det ca 15 år siden (pluss minus) jeg vant en konkurranse sist, og det var i forbindelse med TV1000. Ikke var premien noe særlig heller.

Meg, meg, meg!

vidariusen

Det å få skatte-baksmell på 15.000,- gjer at ein iPad ikkje står på handlelista mi på laaaang tid framover :)
Så det å vinne ein hadde jo vore den ultimate trøst :)

robgla

Hei! Jeg hadde håpet på å vinne en Ipad2 fordi jeg til daglig studerer og arbeider innenfor det kreative yrket og er avhengig av å ha noe lett og tilgjengelig til å komme meg på nett med. Jeg har en Iphone 3GS som desverre er betydelig redusert etter en stygg hendelse som resulterte i en knust skjerm…For noen uker tilbake mistet jeg min nye MacBookPro i gulvet og den tok kvelden. Så en Ipad er min siste utvei. Er helt avhengig av å konstant være tilgjengelig på nett og mulighetene som Ipad2 gir meg vil komme meg til stor fordel til mitt arbeid!

Håper jeg kan være en aktuell kandidat!

DanTheMan

Jeg vet ikke jeg. Jeg har allerede iPad 1. Men jaja, tar gjerne imot en om dere vil gi meg en! :-)

Anders N.M

Jeg synes at jeg burde vinne ipaden, fordi jeg er en stor apple fan og trenger en iPad som jeg kan spille på og ha med meg rundt forbi. Jeg pleier ha med meg en mac, men hvis jeg hadde hatt iPaden kunne jeg lettere ta med meg den.

Jeg vil også ha den for jeg kunne brukt den til å filme. Fordi jeg er en fridtidsressigør og det hadde vært praktisk med en iPad som jeg kunne filme og redigere litt med iMovie.

Det hadde også vært praktisk å ha en iPad som jeg kan skrive ned manus til filmene jeg lager.

Hilsen Anders

iBruker

Hvorfor akuratt _jeg_ burde vinne:
Jeg har aldri vunnet noe som helst nevneverdig i hele mitt liv - derfor synes jeg, som har vært aktiv medlem av i1 i flere år, at det er på tide at jeg vinner noe. Spessielt noe som kult som en iPad fra et så rått firma som Gameloft!

iPaden vil brukes som en flott multimedia-dings som kan gi meg mye glede, spessielt nå til sommeren. Den kommer også til å bl aktivt brukt under skolepresentasjoner, hvor iPad->HDMI speilingen rett og slett er genial ved fremvisning av keynotes.

zelco

Har ikke Ipad og har ønsket meg det lenge ,og har lyst til å bruke den til film og på nettsurfing.

fredrikfredrik

Hvis jeg vinner en iPad2 skal jeg bruke den i forelesnings-hjelp da alt blir lagt ut på forhånd i PDF-format. Jeg er nærsynt, så dette ville hjulpet meg godt på vei i sivilingeniør-studiene mine - og skal selvfølgelig spille Settlers i pausene!

Erfaringsmessig har jeg brukt mac siden 90-tallet, hatt iPod siden starten og iPhone siden 3GS. Har ønsket meg iPad siden den ble lansert, men har dessverre ikke hatt råd til en (fattig student)

dozern7

jeg mener jeg skal vinne fordi jeg har hatt veldig lyst til å kjøpe en, men har ikke råd. jeg driver og planlegger et iPhone, iPod touch (og ipad) spill. Da bruker jeg iphonen til å tegne bakrund, figurer osv til spillet fordi jeg synes det er behagelig å sitte å bussen og tegne når jeg har tid. Med en iPad ville dette blidt mye enklere og jeg ville hat flere muligheter.
iPad er en kul ting som jeg tror jeg ville hat glede av mye.

tandberg

Jeg har lyst til å vinne en iPad 2 så jeg kan starte å utvikle apper på den. Masse fint som alle kan bruke :D

MacLuis

Har vel i grunn ingen bedre eller dårligere argumenter enn andre for å vinne en iPad 2.
Så da gjenstår del vel bare å skrive: Ja takk! :)

Kristian Eplehode

Min kommentar: Flott at dere gir meg muligheten til å vinne en iPad gjennom denne artikkelen:) Grunnen til at jeg bør vinne, er at jeg er i etableringsfasen og må bruke alt av økonomisk overskudd til å forsørge familien og å holde i stand huset frem til jeg blir femogførti og halvfeit :( Men, det er jeg ikke alene om :s

opsNOR123

Jeg og samboeren venter barn, og jeg har dermed ikke anledning til å svi av penger på en Ipad uten fare for å riskikere husfreden. Derfor hadde det passet meg helt perfekt å vunnet en konkurranse, så jeg heller kan "gi" den til madammen, å håbe på litt happytimes nå i disse vanskelige hormontider.... Så please! Hjelp en stakkers trengende...!

azzawaba

Grunnen til at jeg har så mye flaks at jeg vinner den, er fordi jeg skal gi den til moren min på snart 60 år som har drømt om iPad i et år. Det fortjener hun!!

Dickface

Jeg bør vinne fordi jeg er så syyykt keen på den nye iPad'en, men har ikke råd. Jeg er nyutdannet ut i tøft arbeidsmarket og klarer meg på litt dagpenger. I tillegg må jeg sitte mye stille fordi jeg sliter med skader etter et 2 år gammelt brudd i foten min som ingen leger eller ortopeder skjønner noe av. Det er veldig synd på meg :-(

Hadde jeg hatt en iPad 2 ville hverdagen blitt lysere og jeg kunne brukt iPaden til både å presentere mine arbeider på jobbintervjuer, slappet av på sofaen med surfing på kveldene (med foten liggende høyt), til fotoredigering i farta og selvfølgelig en god del spill og apps. Det er jo også en selvfølge at den ville blitt brukt til å sende mails, skrive notater og bruke kalenderen.

expertn

Jeg skulle gjerne vunnet denne da jeg har en datter på 5 år med autisme, og har hørt mye bra og sett mye bra av denne i bruk mot barn med denne diagnosen. Hun elsker iphone, men det kan ofte bli litt for liten skjerm til å bruke favorittprogrammene på denne som forsåvidt er UNO og bubble bash. Har vært i vurderingsboksen et par mnd mtp på kjøp av en ipad til henne, men investeringen har vært ikke ubetydelig :)

joaedv

Jeg har veldig lyst på en ipad!

Randy

Jeg bør vinne fordi jeg er nyutdannet lærer, og deler IKT-ansvaret på en ungdomsskole som er nyoppusset, med 25 splitter nye SmartBoards. Det hadde gjort året mitt å kunne bytte ut den utdelte pcen med en glinsende ny iPad. Da ville jeg kanskje også hatt litt mer tyngde i de daglige windows/OSX/pc/mac diskusjonene :)

Saperthan

Jeg ville ha en iPad 2 , pga at jeg driver med å utvikle programmer til både iphone og mac, og jeg ville gjør det samme med ipad, liksom jeg har ikke hatt ipad før + jeg vil bruke ipad 2 til musikk studio som jeg også gjør, nå bruker jeg logic på macbook pro´en, men det ville vært mye bedre med et mobilt studio også i tillegg.

MinuS

Nei si det, hadde bare vært koselig å hatt noe mer dilldall og fikle med. Noe å vise frem bilder osv på:)og der er jo ipaden genial.

runema

Hvorfor akkurat jeg skal vinne? :
Jeg og min kjære venter vårt første barn i mai og dersom jeg vinner så skal jeg gi den til min kjære! Hun kommer til å være hjemme med vårt barn det første året og ingenting hadde gledet henne mer enn at hun kunne sitte med ipad mens vår lille sover eller kunne koble seg opp på skype for å kunne vise frem barnebarnet til stolte besteforeldre som bor i trøndelag og hamar. :-) :-) :-)
Det hadde gledet meg utrolig å glede henne med dette :-) :-) :-)

byfixar

Jeg er en verdig vinner fordi jeg er awesome!

Hvis jeg hadde hatt en, hadde jeg brukt den til å surfe med og spille (kanskje jeg ville kjøpt ett par spill fra Gameloft? - pga dårlig samvittighet for at jeg fikk meg en iPad), men ville vel mest brukt den til e-post og chatting fra sofakanten.

Tror egentlig ikke jeg trenger en iPad..

K123

Jeg har lyst til å vinne en iPad 2 fordi jeg trenger den til å ha med på skolen, for den er så lett å ta med seg i farta, og i tillegg har jeg en fem år gammel PC jeg må drasse med meg på skolen nesten hver dag, og det begynner jeg å bli temmelig lei av å gjøre.

I tillegg har nesten hver elev i hele klassen min iPhone, iPod, iPad og MacBook Pro og det er ikke noe gøy når jeg ikke har et eneste Apple produkt og når de sitter der og brifer med Apple produktene sine, føler jeg at jeg ikke har råd til en dritt.
Mens jeg sitter der alene med en dritt PC som ikke er noe intresang.

Dorian

Musiker/Lydteknikerstudent her. Garageband på iPad ser rått ut! Hadde vært gøy å få sjansen til å bruke det.

Dorkfish

Jeg vil gjerne vinne denne til å bruke å ha Facetime samtaler med familien min når jeg er borte i dagevis av gangen på jobbreise.

osbl30

garageband hadde vert genialt med tanke på hobbyen min (:

Erlend Gundersen

Hei,
Jeg vil gjerne vinne en iPad 2, fordi jeg har lyst på en, og fordi jeg syntes iPod1 og Mac1 er verdens beste nettsider.
Jeg vil også vinne fordi jeg har lyst til å utforske de nye funksjonene og mulighetene på iPad 2.
Jeg har allerede kjøpt iMovie og Garageband, så jeg håper jeg vinner.
Det er sikkert en fin fyr som vinner.
Foressten iPod1 og Mac1 ROCKER!!,
fordi det altid er nye oppdateringer om interessene mine.
Håper på flere oppdateringer på iPod1 og Mac1.
MVH Erlend

stigzy

Tja... Har iPad 1.gen nå, og hvorfor ikke få oppgradert den til 2.gen?? :-) Blir vell mest brukt til YouTube, skolesammenheng, se film/tv serier og surfe på nettet. :bitchin:

haack16

Jeg syntes jeg burde vinne iPaden fordi jeg er en ordentlig Apple fan, men siden jeg sparer til Mac så kan jeg ikke kjøpe en iPad. Så jeg kunne ønske å vinne fordi da kunne jeg bruke iPaden til å teste iPad spillene jeg kommer til å lage på Macen når den i nær fremtid(Forhåpentligvis) kommer på døra.

En annen grunn er at jeg veldig gjerne kunne tenke meg å se Mythbusters på den, siden iPaden har så bra batterilevetid, så kan man bruke den på tur ned til Amsterdam(Kan jo ta med den andre steder også :P)

Jeg hadde også brukt den til skolen, Keynote og Pages, som det går mya av(På skolen er det windows, men det går bra, har jeg lest)

Takk for konkurransen, og nettsiden;)

Med vennlig hilsen Haakon Bakker

Peegamer

Jeg synes jeg burde vinne for jeg er enda ikke ferdig med skolen, jeg begynner i 10. klasse etter sommerferien og da skal vi ha masse prosjekter. ipad 2 er perfekt for sånne powerpoint prosjekter osv - også alle lærerene klager på skriften min så jeg kunne brukt ipaden til å skrive på sånn at lærerene kan lese hva jeg skriver hehe :)
også kommer jeg selvsagt til å bruke den til å se masse filmer, spille spill med venner over gamecenter f.eks infinity blade når de oppdaterer til multiplayer.
må ikke glemme kamera! kan ta masse bilder, også filme. plus jeg kan legge til filmer jeg har og redigere de på ipaden ;)

PG.

KlodrikMcKr

Har en iPad 2, men hadde ikke skada med en til som jeg kunne solgt. Men syntes faktisk noen andre fårtjener den mere enn meg. Men tar gjerne er. Skader ikke å få fylt opp kontoen igjenn. :)

NIBUKU

Jeg synes jeg bør vinne, fordi jeg går første året på medier og kommunikasjon hvor en iPad ville passet utmerket til undervisningen.

Hvis vi holder på med et prosjekt på skolen og er ute i byen, vil en iPad funke perfekt til å notere forsjellige ting som man da kan sende videre til andre. Den er også veldig grei å ha til for eksempel eksamen som jeg snart skal opp i, da jeg kan ha presentasjonen på den og koble den opp mot en prosjektor.

Den vil jo også brukes til mye spill, film og diverse underholdning, men jeg tror den passer perfekt inn til hva vi driver med på skolen.

JonasW

Jeg ønsker å vinne en iPad2, først å fremst for min kommende studietid, men mest for å kunne lese på i1 forumene nede i stua :D
Mye mulig at den allikevel vil bli mest brukt til å spille noen gode spill, altså gameloft spillene :)

apelthun

Jeg bør vinne en iPad2 fordi at macbooken min fra 2007 begynner virkelig å skralte og da kan jeg risikere å måtte se på Hotell Cæsar med fruen med mangel på bedre ting å ta seg til. Og Cæsar er helt utrolig smerte!!! Redd meg fra lidelse!!

funkystar

Jeg synes at jeg eller min datter skulle vinne denne. Grunnen er at min datter på 5 år har okkupert min iPad.

Adahlen

Hvorfor:
Fordi jeg for ett år siden hadde spart meg opp nok penger til å kjøpe en macbook pro, noe jeg har drømt om lenge!
Men den varte ikke lenge, for ca 6 mnd etter så var det noen som helte en halv liter brus over hele macen mens jeg ikke var i rommet!
Dette var en sammenkomst hos en kompis av meg hvor jeg hadde vært så grei å ta med macen for å ha litt bakgrunnsmusikk, men som altså resulterte i at macen ble ødelagt.
Ingen ville ta på seg skylden fordi "ingen" hadde sett noe!
Jeg tenkte at det var bittert, men at jeg tross alt kunne få dette dekt på reiseforsikringen. Den gang ei, fikk avslag første gang av den latterlige grunn at det var et uhell! Jeg skjønte ikke hvordan et forsikringsselskap med respekt for seg selv kunne si at de ikke dekker uhell og klaget derfor på avgjørelsen, uten at det ga et bedre utfall. Dermed var jeg en fattig student, som for øvrig også fikk mitt første barn i desember (noe som ikke hjelper på økonomien) uten noen form for datamaskin i det hele tatt.

Hva:
Jeg kommer til å bruke iPaden til skolearbeid, samt surfing på nett og til å ha bilder på

MichaelSe

Jeg vil gjerne vinne en iPad fordi den ser utrolig nyttig og kul ut, og den ville blitt brukt til mye, bl.a. surfing på Internett (ipod1.no er startsida), lesing med iBooks, lage presentasjoner med Keynote, spilling (har vært kunde hos Gameloft lenge), videovisning, dessuten er jeg interessert i musikk, jeg spiller gitar og trommer, og jeg har prøvd GarageBand på kompisens 1G, det var så heftig som det kan bli.

Tusen takk for denne sjansen

sornes

Jeg bør vinne en iPad2 fordi jeg har så mye ledig tid til å tafse på en iPad og ikke minst fordi jeg elsker i1.no :) En iPad vil jeg nok bruke til å lese alt på i1.no, hver dag!

iPlayer

er keen. ipad er festlig å leke seg med

crazysteppy

Jeg syns at jeg burde vinne en ipad 2, fordi da baker kjæresten alltid mye godt å knaske på! Før da jeg hadde iPad 1 så fant hun alltid oppskrifter på matprat osv, men jeg ble nødt til å selge den pga økonomiske årsaker, og da ble det heller ingen boller på meg :( Den er jo også genial til å spille på, og se filmer på!

Håper jeg vinner, så skal kjæresten bake boller og muffins til alle her inne! Hehe =D

to_i_lompe

Har en rekke lengre operasjoner i vente - og tenker at en ipad hadde vært kjekt å ha med på sykehuset.. se på filmer/tv serier - spill... Ingen alvorlige operasjoner - så tenker ikke på sympati seier her..
Og som eier av iphone 4 tenker jeg at dette vil bli en fantastisk kombinasjon. At Datter på 15 kunne tenke seg å ha noe å spille på osv når hun er her i helgene - er jo god nok grunn :)

men... lykke til alle sammen.. ( aldri vunnet i lotto - kanskje dette er tingen?? )

-JRV-

Jeg vil vinne iPaden fordi jeg kunne hatt veldig stor nytte av den på skole og når jeg ikke er hjemme. :-D Lykke til alle, break a leg!