Her er prisene på norsk iPad 2

iPad 2 kommerPå fredag (25. mars) skal Apple lansere iPad 2 i Norge og etter at Apple ble utsolgt få timer etter USA-lanseringen var det mange som forventet at Europa-lanseringen ville bli utsatt.

Det har den ikke blitt og Apple bekreftet i dag at lanseringen vil skje som planlagt. De offisielle prisene ble også offentliggjort og de er lavere enn iPad 1!

Apples iPad vil bli tilgjengelig for kjøp i Apples offisielle forhandlernett og i Apple Store på fredag 25. mars. Det vites ikke noe om antallet iPads som blir tilgjengelig, men skal man dømme etter etterspørselen i USA vil ikke volumene vært svært store. I tillegg har de fleste Apple-forhandlerne allerede ventelister.

Prisene blir som følger:

Smart Cover koster NOK 329,- for polyurethane varianten og NOK 579 for skinnvarianten.

Tags:

IphoneNorway

Da gjenstår det bare å se hva norske butikker får. Jeg tipper at det blir utsolgt ganske fort.

Titania

Hadde ikke forventet noe billigere... men jeg hadde overhode ikke trod at smart cover skulle koste såååå mye!! men jeg skal i allefall ha en iPad 2, håper bare at det blir mulig å få tak i den på fredag...

Olav B. Martinsen

TheEdge24

Blodpriser.....

DeeWox

Dei einaste blodprisane eg kan sjå er smart cover.

bambini

Blidpriser var vel litt drøyt å si. Sammenlignet med Galaxy tab så er jo disse prisene som julekvelden å regne :)))))

Graimer

Smartcover kunne dere ikke forvente billigere akkurat.
$69 * 6(veldig grovt verdi) * 1,25 = 520.. også er det frakt og muligens toll på toppen. helt greit i forhold til USA sine priser. Ipaden selv derimot er jo billigere enn forventa. :) Supert spør du meg

TheEdge24

Jeg mener ikke at det er så fryktelig dyrt. Men i forhold til å gå og handle seg en i USA er det blodpris her i Norge. ;)

Traktor

Å si at ipad i Norge ikke er dyrt i forhold til USA synes jeg blir litt feil, de bruker jo nesten 10-ganger prisnsippet!

Nichlasandre

ipad kan kjøpes på www.apple.no nå!

Graimer

ipad kan kjøpes på http://www.apple.no nå!

ipad 1 ja

NacNewbie

Man kan ikke kjøpe iPad 2 nå på apple.. Det er en iPad 1 som selges der..

Edit : Noen som var raskere enn meg ;)

Jan Fredrik

Utrolig bra og billige priser!

KlodrikMcKr

Bra priser i fårhold til forventningene.
Gleder meg til fredag.

macelsk

Ja, det går ann å handle den i USA.. Men da må du også smugle den inn til Norge
For norsk stat krever 25%

Zocratez

Man må ikke smugle iPaden inn til Norge hvis man har vært på reise i USA.

Man kan fint ta med varer for opp til 6000 kr toll- og avgiftsfritt:

http://www.toll.no/templates_TAD/Article.aspx?id=131821&epslanguage=NO#kvote

Gullfrode

Du har vel lov å ha med deg samlede varer for et beløp opp til kr. 6 000,- ved en utenlandstur over 24 timer?
Så man trenger ikke å smugle om man kjøper med seg ei padde fra USA.
Kjøper man 30 iPad 2 og ikke betaler moms ved innførselen, så blir det noe annet.

At prisnivået i Norge og USA ikke er likt, er det merkelig?
Kanskje vi er priviligerte som har såpass lav pris på så mye moro ifh. til lønnsnivået i andre land?

Husk også at vi har forbrukerkjøpsloven å klamre oss til her i Norge. Ikke at jeg har så mange dingser i over et år, men noen har vel det?

Lost

Har hørt at iPad2 legges ut fredag kl 17.00 på AppleStore. Kan noen bekrefte/avkrefte det?

FisH__

Kl. 17:00 åpner Eplehuset for salg av iPad 2. Apple Store finnes ikke (bare apple.no, men ikke fysisk).

Lost

FisH_: Moroklumpen, du skjønte hva jeg mente. Legges iPad2 ut på Apple.no/Store fredag kl. 17?

Nilka

Prisene er faktisk hakket bedre enn forventet dette er nok pga lav dollar kurs om dagen. Når folk derimot klager på dette opp mot den amerikanske prisen synes jeg helt ærlig det blir for dumt.

- For det første oppgis prisen på iPad uten moms fordi i USA er denne forskjellig fra stat til stat. Når jeg bestilte min iPad som ble levert til texas var prisen 10% høyere enn den som står oppført på Apple sine sider gjør vi dette om til NOK for den minste ender vi på 3080 kroner. Med andre ord er vi kun 800 kroner unna.
- Norge har en ekstremt god forbrukerkjøpslov. Denne er på nivå med applecare eller bedre. Apples garanti gjelder tross alt kun mot produksjonsfeil og at du liksom skal få bedre serivce på reprasjoner. I Norge har dette lite å si da Apple ikke selv driver servicen, det er det eplehuset og humac som driver med, disse gjør ingen forskjell om du har applecare eller ikke. Dessuten er norsk kjøpslov bedre d den vil dekke produktet i 5 år ikke kun 3 som apple gjør med apple care. Med applecare blir prisen 3560.
- Den norske MVA er høyere. Man kan diskutere i evigheter om den er for høy eller ikke, men det blir en politisk sak. Uansett om vi legger på de siste 15% ab norsk mva ender vi opp på 4050,- Med andre ord kommer du faktisk bedre ut av det hele ved å kjøpe i Norge forutsatt at du vil ha den i 5 år og benytter den norske kjøpsloven

Om du kun skal ha iPad i et år og bytte til ny, ja da er det greiere og en del billigere med en amerikansk, men prisen i Norge er faktisk langt fra ille. Selv uten applecare men med norsk MVA må man ut med ville den vært på 3500,-

Jan Fredrik

Apple har selv sagt 01.00, altså natt til fredag.

iKarlsen

De legges ut 17.00 på fredag i Norge, det gjelder både forhandlere og i Apple Store. Spørsmålet er heller hvor mange enheter som blir lagt ut for salg i Norge.
Jeg vet at Expert Klingenberg tidligere har fått gode kvantum med på iPhones og Macer ved release, så det er vel anntakelig store mulighetheter for at de får en del denne gangen også. De har heller ikke en liste med forhåndssalg, så det er i allefall dit jeg skal dra for å prøve å sikre meg en iPad 2 på fredag.

Jan Fredrik

Nei, de legges ut 01.00 på apple.no.

iPad 2 will be available at Apple retail stores** and select Apple Authorised Resellers at 5 p.m. local time, and online through the Apple Store (www.apple.com/no/) beginning at 1 a.m.

TBRO

Hvis man er tidlig ute med å bestille på Apple.no så er jo sjansen nokså stor for å få en iPad 2 ganske fort vil jeg tro? :) Leveransene begynner vel da over helgen? Men er det sånn at det tar lang tid å få de sendt? Har aldri bestilt noe over nett fra Apple før :)

henrikyo

Hm, ringte hovedkontoret til eplehuset i dag, og de mente at det var en mulighet for at partiet de fikk inn var mye mindre enn alle forhåndsbestilingene.

SÅ det virker som hvis du ikke har forhåndsbestilt, og er langt fremme i køen, så må du vente LENGE. Synd, har en del kompiser som går finn.no veien.

Sår også at prisene ikke er så gale? 6500 for 64gb wifi, er jo ikke verst. Vil heller ha den nå for en tusen lapp mer, enn å vente flere uker :)

henrikyo

tbro, det er 5 ukers leveringstid hvis du bor i USA, og tro at det blir kortere her i Europa er innbilning. Tro meg, du må vente lenge hvis du har tenkt å bestillte fra apple.no

Ihvertfall en måned.

TBRO

Henrik,
Vet at det er 5 uker i USA, men det var ikke det for de første som bestilte fra Apple.com!

Det jeg lurer på er hvor lang tid en vanlig forsending fra Apple.no vanligvis tar dersom det feks står "sendes i løpet av 24 timer" - noe jeg tror er tilfelle. Vil anta at de har holdt av et lite begrenset antall ved lanseringstidspunktet slik at hvis man er tidlig ute så kan man få den ganske kjapt, ikke sant! :)

bjarten90

Er på 11. plass på ventelisten til Eplehuset Bergen (16GB, hvit, WiFi) Tror dere det er håp for meg? :)

H92

Dette var veldig dyrt. Pengene gjør seg heller bedre i en ny MacBook Air …

henrikyo

tbro, du tar nok feil skjønner du, i starten kommer alle ipadene fra samme sted, kina. om 4 måneder eller no sendes fra nederland fra apples lager der.

Jeg kan vedde mine to ipad 2, på at du vil se leverings tid 4-5 uker på fredag :)

og nei, vi får ikke forskjellsbehandling, det er derfor det blir sendt ipader til butikken, så hvis du vil ha den fort, så må du møte tidlig etc. Akkurat som i USA. skal du bestille online på fredag, må du vente lenge, det kan jeg love deg.

henrikyo

bjarten90, skal jeg være ærlig med deg, så tror jeg ikke du får ipad 2. Partiet som kommer nå er knøttlite. Til og med en engelsk storkjede skulle bare få inn et halvtdusin og bare 6 modeller, altså ingen 3g modeller.

FisH__

Mulig det blir som iPhone 4. Eplehuset Sandvika fikk da inn ca. 10 iPhone's (16 og 32gb, 5 av hver).

Jeg satser på at jeg får den på lanseringsdatoen, er jo tross alt nr. 4 i køen.

henrikyo

fish, husk at hvis du har forhåndsbestilt fra eplehuset, så er du nr 4 i køen på din modell.

akkurat som jeg er nr 1 i køen på min modell. jeg spurte dem, og det var visst sånn det var. Bare ring å hør med dem i morra, så kan du bekrefte det

FisH__

Det vet jeg.

Vassago

@henrikyo: "Bare 6 modeller"? Etter hva jeg har forstått finnes det kun 6 modeller, 3 med 3G og tre uten.

dexterM

@Vassago: Du må doble antallet pga fargen. Svart / hvit.

Vassago

Sant, da får vi 12. :p

Jan Fredrik

Hvis noen har veldig lyst på en 32GB WiFi (svart eller hvit) imorgen er det mulig å sende meg en DM, så kan jeg sa hva jeg kan få gjort (Oslo-området).

iMan1989

Tror dere ikke de får 30 stk inn på eplehuset bergen? 16 wifi svart.