iPad 2 i deler

iPad 2 i deler

Fredag kom Apples iPad 2 i salg i USA og ikke overraskende var nettstedet iFixit raskt ute med å demontere en splitter ny iPad 2. Det er ikke alt for mange overraskelser på innsiden.

Køene ved lanseringen av iPad 2 var som forventet lange og etterspørselen etter Apples nyeste leketøy er ikke overraskende stor. Som ved enhver Apple-lansering har iFixit sørget for å få tak i noen av de første produktene og skrudd dem fra hverandre.

Takket være de flinke folkene hos iFixit havnet iPaden raskt på «operasjonsbordet» og innmaten til iPad 2 har blitt godt dokumentert. Det er ingen kjempe store overraskelser, men det er et par punkter som er verdt å merke seg. Som forventet ble det endelig bekreftet at iPad 2 har fått doblet minnet til 512MB og batteriet har blitt større, men tynnere.

iPad 2 i deler

Som de fleste har fått med seg har vekten til iPaden blitt redusert og den største delen av vektreduksjonen ser ut til å ligge i skjermen. Den har blitt vesentlig tynnere og lettere. Apple har også gjort det vanskeligere å komme inn i iPaden hvis du ønsker å åpne den selv. Det benyttes nemlig ikke skruer og klips, men store mengder lim.

Se alle bildene og detaljene hos iFixit.

Tags: