Ny iPhone med 64GB lagringskapasitet

iPhone med 64GB minne observertDagens iPhone 4 leveres med en maksimal lagringskapasitet på 32GB, men velger du fjerde generasjon iPod touch kan du få den med opptil 64GB.

Hvorfor ikke iPhone 4 ble tilgjengelig med 64GB fra starten vites ikke, men nå ser det ut til at Apple jobber med en oppdatering. En prototype med 64GB minne har nemlig dukket opp i Kina.

Det er ikke første gang Apple mister en prototype og vi husker vel alle iPhone 4-prototypen som en Apple-ansatt mistet på en bar i 2010. Nå ser det ut til at det kan ha skjedd igjen.

Det kinesiske nettstedet Micgadget skal ha fått tak i en prototype som mest sannsynlig stammer fra Foxconn, en av Apples-produsenter i Kina. iPhonen er fullstendig fungerende, men har i motsetning tilgjengelige iPhones 64GB med flash-minne. Ser man nøye på videoen under, ser man også at Apple på utsiden oppgir XXGB som lagringskapasitet. Å oppgi XX er noe Apple har gjort ved flere tidligere anledninger.

Utover endringen i minne, er det lite som ser ut til å være forandret på denne telefonen sammenlignet med dagens iPhone.

Traktor

Er det noen sjangs for at denne kommer på markedet før iphone 5? Skjønner ikke helt poenget med å lange en slik nå, er vel bare å tilby iphone 5 med 64 GB når den kommer.

ITsam

håper iphone 5 kommer med 32gb til prisan av dagebs 16 gb og 64gb til prisen av dagens 32 gb :D

btw. håper ipad 3 eller 4 kommer meg 128 gb eller 256gb det hadde hvert konge :D
mvh ITsam

Simon25

Hvorfor i all verden skal du ha så mye?
Det koster jo masse, i tilleg at verden skal bli streamifisert.

m4rius

Folk som ikke er klar over alle mulighetene du har i forhold til streaming vil nok ha så mye plass ja...

Traktor

Så er jo ikke akuratt datatrafik gratis heller da, eller raskt for den del :rolls eyes: Så du menere altså at man skal ha musikk biblioteket og eventuele filmer sitt i skyene? Blir ganske upraktisk, og jeg for min del ønsker ikke å være så avhengig av nettet.

Chrops

Tviler sterkt på at dette er en ny iPhone 4-prototype! Tvilsomt at Apple har nye prototyper som kjører iOS 4.1 i dag.. Heller mot at dette er en tidlig iPhone 4-prototype som aldri så dagens lys pga. prod.kost.

Men for all del Apple, kom gjerne med 64GB iPhone 5! Selv med streaming-tilbud har jeg behov for mer plass :)

Engadget skriver:
"We also got some folks to run the numbers through Apple's system, and while the serial number is invalid, the model number indicates that this device was manufactured in early 2010, which probably means at one point Apple intended to release a 64GB version of the iPhone 4, but then changed its mind. Ah well, let's see what this summer will bring us."

emre5

"Hvorfor ikke iPhone 4 ble tilgjengelig med 64GB fra starten vites ikke"

Jo, det vites. I iPhone har det vært plass til bare en minnemodul, mens i iPod Touch har det vært plass til to. Derfor har hele tiden iPod Touch hatt dobbel kapasitet, da disse modulene kjøpes inn i stoooort antall, og 64 GB enkeltmoduler sannsynligvis har vært altfor dyre på produksjonstidspunktet.

turimblar

Alltid fint med mye nok minne, men tror nok ikke jeg er i den målgruppen på 64GB.

Har en iPhone 4 32GB med fortsatt en del gigs ledig, og nå som jeg snart får meg iPad 2, så blir det nok mer ledig minne på iPhonen pga en del store spill jeg sletter fra den.

Bumblebee

Har evig nok med 16GB på telefonen. Har aldri skjønt vitsen med å stappe telefonen til randen med apps.