Slipp sinnet og ta dine små vinger fatt

TinywingsHelgen er her og det er på tide å slappe av med en god bok foran peisen eller hva med et skikkelig godt iPhone-spill i stedet for?

Senk det høye blodtrykket de sinte fuglene gav deg og slapp av med den lille, harmoniske fulgen i Tiny Wings isteden. Er dette arvtakeren til Angry Birds?

Tinywings

Blodtrykket mitt stiger mer under spilling av Tiny Wings enn det noen gang gjorde i Angry Birds. Det er fordi jeg bare så gjerne vil hjelpe den lille, søte krabaten opp i lufta.

Tiny Wings hører hjemme i samme kategori som Canabalt, Linerider og de utallige "tossing" spillene. Målet er å få den lille fulgen til å fly. Vingene dens er desverre for små, så den må ta fart i bakker og bruke dem som hopp.

Tinywings

Når du trykker på skjermen folder fuglen inn vingene og faller nedover. Treffer du riktig i en bakke og slipper når den svinger oppover så skyter fuglen avsted inn i skyene før den faller ned igjen og du gjentar prosedyren.

Grafikken er nydelig og fargene forandrer seg fra dag til dag. Fuglen er søt og rund, og med de koselige lydene og musikken kan du ikke annet enn å få sympati for den lille stakkaren.

Tinywings

Tinywings

Poeng får du av å plukke opp mynter, utføre perfekte hopp flere ganger på rad og ved å treffe skyene. Men du har ikke så god tid på deg for solen går snart ned. Når det skjer sovner fuglen på flekken og spillet er ferdig for denne gang. Poengene summeres og oppgavene du har klart telles opp. Er du heldig får du oppgradert redet ditt med nye farger og mønstre! Herlig ukomplisert og upretensiøst.

Tiny Wings er ett sjarmerende lite spill som anbefales på det sterkeste - også hvis du aldri helt falt for Angry Birds. Det eneste egentlige savnet er Game Center-støtte, men dette kommer ifølge utvikleren i neste oppdatering.

Tiny Wings koster NOK 6,- i App Store

Krishansen

Dette er en helt super app!

http://krishansen.ipublish.no/tiny-wings-iphone-app/hvis-du-leser-dette-er-du-nerd

Gaute43

Veldig artig spill!

crazysteppy

"Senk det høye blodtrykket de sinte fuglene gav deg og slapp av med den lille, harmoniske fulgen i Tiny Wings isteden. "

Litt senere i artiklen:

"Blodtrykket mitt stiger mer under spilling av Tiny Wings enn det noen gang gjorde i Angry Birds."

... Bestem deg?

KlodrikMcKr

Reagerte på det samme men ellers var det en flått artikkel.

lateral

Hmm, sant. Slipper jeg unna med å påstå at blodtrykket senkes av grafikken og lydene men stiger av vanskelighetsgraden? :)

KlodrikMcKr

@ lateral
Ja da.
Er enig med deg i det :)

Men tror ikke spillet blir en den neste Angry Birds.
Litt får ensformig men bra til nå. Kommer nok til å more meg noen timer med denne. :)

Mac Lovin

De sier at spillet er for iphone, ipod og ipad. Men det er jo ikke highres - litt skuff. Hadde vært utrolig fett å spille dette i full oppløsning på ipad´en. Men eller veldig kult lite spill.

Filledukke

Syns ikke spillet var noe jeg :/

-JRV-

Kult spill! Personlig liker jeg det bedre enn Angry Birds.