Minecraft på vei til iOS

Minecraft til iOS

Det tredimensjonale sandkassespillet Minecraft har siden lansering i mai 2009 blitt en svært stor suksess. Spillet har i dag solgt over 1,3 millioner eksemplarer og har 5 millioner registrerte brukere. Utvikleren bak spillet har mottatt en masse med forespørsler om å lage en iOS-versjon av spillet og nå er den endelig underveis.

Minecraft er et spill som hovedsakelig går ut på å bygge ting ved hjelp av kreativitet. Spillet er nå i beta og en ferdig versjon ventes i løpet av året. Du kan prøve den kostnadsfrie og utdaterte versjonen direkte i nettleseren din her. Denne «free-to-play» versjonen av Minecraft demonstrerer bare små deler av hva du kan gjøre i betalingsversjonen.

Det er Markus Persson, grunnleggeren bak det svenske spillutviklingsselskapet Majong, som har bekreftet til nettstedet Gamasutra at en offisiell versjon av Minecraft-spillet vil komme til iOS i løpet av 2011. Det finnes i dag flere uoffisielle konkurrenter til Minecraft på App Store, deriblant Eden World Builder og Minecraft World Explorer, men nå får vi altså endelig en offisiell versjon på vår iPhone, iPod og iPad.

Majong har offentliggjort svært få detaljer angående selve spillet. Det eneste vi vet er at det kun vil motta touch-vennlige oppdateringer. iOS-versjonen vil med andre ord ikke inneholde alle de samme funksjonene som PC/Mac-versjonen.

DanTheMan

Ikke for å kritisere, men velkommen bak... :P

KlodrikMcKr

Er ikke noe stor fan av spillet pga den dørlige grafikken, vet at det er meningen men betyr ikke at jeg må like det.

espenmb

Synes dette høres spennende ut!
Og btw; Den "dårlige" grafikken er den som gjør Minecraft til Minecraft og hadde det vært såkalt "bra" grafikk, hadde det nok vært rævva og jeg hadde nok neppe spilt det.

macuff

Jaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Endelig kommer det!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAGGA123

*Mojang

Filledukke

Sier som MAGGA123:
*Mojang

Så tilbake til artikkelen:
Gleder meg :D