Følg Ski-VM på iPhone

Ski VM på iPhoneSki-VM i Oslo er kun dager unna og snart blir byen fylt av fans, turister og presse fra hele verden. Hvordan skal du greie å holde oversikt over alt som skjer under Ski-VM?

Det finnes selvsagt en app for det. Ikke bare en app, men to!

VG lanserte i dag sin Ski VM-applikasjon som lover å holde deg oppdatert på alt som skjer under "VM-festen" i Oslo. Programmet vil holde deg live oppdatert på hva som skjer under øvelsene og du kan bli underholdt av lesernes egne bilder og samt ha muligheten til å dele dine egne bilder fra arrangementet.

Tanken vår har vært å lage en mobilapp der folk kan holde seg oppdatert uansett hvor man er - om man er på jobb, i sofaen eller om man er i løypa og heier

sier administrerende direktør Tor Jacobsen i VG Mobil til VG Nett.

Programmet har push-varslinger på "dramatiske" hendelser i de forskjellige øvelsene og du vil selvsagt også få komplett oversikt over når de forskjellige øvelsene går av stabelen. Programmet inneholder også en TV-guide hvis du ikke befinner deg i Oslo og ser øvelsene live. Er du i Oslo, men ikke fra byen og trenger hotell og overnatting kan programmet hjelpe deg med det også. Som vanlig, hva gjelder VG-applikasjoner, har ikke programmet et særlig lekkert design.

Ski-VM Ski-VM

Det mest morsomme med VG sin applikasjoner er utvilsomt en innebygget saue eller kuebjelle slik at du kan heie inn Norge til seier. Applikasjonen til VG er tilgjengelig gratis i App Store.

Det selvsagt ikke bare VG som har utviklet en Ski-VM-applikasjon. Den offisielle arrangøren har også utviklet en applikasjon sponset av Statoil. Applikasjonen er utviklet av det foreløpig ukjente (innen iPhone-apps) selskapet iVent.

Programmet har oversikt over øvelsene som skjer under Ski-VM 2011. Oversikten inkluderer startlister og resultater etter endt øvelse. Vi finner også et kart over Holmenkollen med en rekke innlagte interessepunkter.

Ski-VM Ski-VM

Av mer sosiale funksjoner så har applikasjonen en innebygd Twitter-feed og noe som kalles FriendFinder. Logg deg inn med Facebook - og du har mulighet til å se hvilke av dine venner som bruker appen, og hvor de er.
I denne applikasjonen er FriendFinder begrenset til Holmenkollen.

Oslo2011 er tilgjengelig gratis i App Store.