Vil Apple lansere en mindre iPhone?

Apple-rykter har den egenskapen at de aldri slutter, og nå er de ute på ferde igjen. Nå ryktes det at Apple vil lansere en mindre versjon av iPhone; noe lignende som de gjorde med iPod Nano.

Det er Bloomberg som er ute med ryktene denne gangen, og de hevder at de har snakket med en person som sier han har sett en prototype av denne iPhone-modellen. Personen vil ikke identifisere seg selv, og han forteller at prototypen ikke hadde en hjem-knapp og skal ha vært rundt en tredjedel mindre enn de andre modellene.

iPhone nano

Denne Nano-versjonen ryktes å koste rundt 200$ i USA uten kontrakt(ca. 1200 NOK), og skal legge et ekstra press på Android-telefonene, som ofte er billigere og kommer i mindre størrelser.

Telefonen skal også ha en universal-SIM funksjon, noe som vil si at brukere kan skifte nettverk uten å skifte til det tilknyttede SIM-kortet. Kort sagt så kan dette føre til en mye lavere produksjon av SIM-kort.

Enheten skal også fungere på både GSM og CDMA nett, to forskjellige typer mobilnett som operatørene bruker. Grunnen til at Apple måtte produsere en egen iPhone for Verizon, er at Verizon bruker CDMA-nettet, og de tidligere iPhone-modellene støtter bare GSM-nett.

Dette er foreløpig bare rykter, men vi vet av erfaring at ryktene omkring Apple ikke trenger å slå feil.

Via Bloomberg og AppAdvice.

Macpett

Får håpe dette ikke er sant. iPhonen er nesten for liten sånn som den er i dag.

Dr.Pepper

Venta lenge på en mindre iPhone, håper den ikke blir så stygg om bildet ovenfor.

Rangor

Blir veldig overrasket om dette skjer, det ville kreve at alle apps ble tilpasset til iPhone og iPhone nano. Autoskalering funker dårlig om du skal gjøre alt mindre. Det vil jo fragmentere stakkars iOS og Apple tåler da ikke sånnt.

Dr.Pepper

Enn hvis det kun er en telefon? En enhet kun for å ringe og SMS/MMS, jeg vil ha.

KlodrikMcKr

@Macpett.

Helt enig i at iPhonen nesten er får liten. Har lenge håpt på en iPhone med større skjerm så sørfing og lignende ville blitt lettere. Hater små touch-Mobiler og ser egentlig ikke poenget med det.

Og det bilde over syntes jeg de kunne gjobbet litt mere med. Hadde vert greit med iOS 4 som et minstekrav.
Vet at bilde mitt er mye dårligere i kvalitet men tenker på iOS 4 kunne kansje vært på plass når det er noen som har redigert bilder før og siden det har blitt publisert på et forum. Dette er mitt første bilde og det tok bare noen få min, så vet at det ser litt strekt ut. Er jo det det er.
Her er min utgave.

[url=http://bildr.no/view/823060][img]http://bildr.no/thumb/823060.jpeg[/img][/url]
823060

m4rius

Hvor mange ganger har det ikke vært rykter om en mindre iPhone før da.

Dette er like mye piss som alle de andre gangene...

King-Nothing

Klodrik: Artig at du klager på bildet i artikkelen, for så å lage et som er enda verre. :D

Dr.Pepper

Kunne ikke vært mer enig med deg, han har til og med strekt bildet. Bredden er ikke proposjonert korrekt i henhold til høyden, eller omvendt. AT&T fontene ser litt retard ut.

njadve

Jeg har sagt det siden dag 1, hvorfor i alle dager har ikke Apple laget en mindre telefon? Jeg har savnet den helt siden iPhone ble lansert, og jeg hadde egentlig lovd meg selv å ikke kjøpe noen iPhone før det kom en rimeligere og enklere versjon. Jeg falt imidlertid for fristelsen for iPhone tidligere i år og angrer bittert...

KlodrikMcKr

Har redigert på innlegget mit nå.
Mente ikke å være arogant, tenkte bare på prinsippet.

crazysteppy

Syns de burde lage en i "normal" størrelse, sånn ca som iphone 4, og en litt mindre som hadde vært mest for de som vil ha en liten telefon med få egenskaper.. Kunne gjerne tenkt meg en av hver .. :p

killroy

Dette har jeg ventet lenge på.
Har Iphone gjennom jobben, men synes den er i største laget. Ikke misforstå, fantastisk maskin, men i hverdagen er den for stor.
Har spurt på jobben om å få en annen telefon, men dette er den som er tilgjengelig. Hadde en HTC før. Den dekket behovet mitt, telefon, e-post, kalender, da hadde jeg alt til mitt behov.

Så hvis det kommeren mindre Iphone med e-post, kalender og telefon blir jeg glad.
Det vil passe mitt bruk!

JFE

Nå er jo greia med iPhone at den skal passe til alles behov...

njadve

Joda, iPhone passer alles behov dersom du ikke inkluderer variablen pris i ligningen. Tar du med prisen på 5k så faller svært mange ut. Det er faktisk veldig mange som ikke ønsker å bruke 5k på en datamaskin en gang, hvordan skal du da få dem til å bruke det på en mobiltelefon?