Google Translate med iOS-applikasjon

Det finnes hundrevis av oversettingsapplikasjoner ute på App Store, og veldig mange av dem bruker Google sin oversettingstjeneste. Google har nå sluppet en gratis og offisiell applikasjon for Google Translate, og dette er muligens den beste oversettingsapplikasjonen til iOS vi har sett så langt.

Google Translate på iOS bruker naturligvis den samme databasen av ord som webversjonen gjør. Du kan oversette mellom 57 forskjellige språk, og på 15 av språkene kan du si hva du vil oversette muntlig via mikrofonen (norsk ikke støttet). Applikasjonen kan også lese opp oversettelsen på 23 språk (norsk støttet).

Google translate Google translate

Du får også muligheten til å ord/setninger som du har favorittmerket eller oversatt før, uten en internettilkobling. Opplesning av oversettelsen fungerer dessverre ikke her. Google lar deg også gjøre teksten på oversettelsen ekstra stor, slik at andre kan se den.

Google translate Google translate

Google Translate lar oss foreløpig ikke oversette nettsider ved å skrive inn en URL-adresse, men vi skal ikke se bort fra at denne funksjonaliteten kommer i en senere oppdatering.

Programmet er som tidligere nevnt helt gratis og kan lastes ned i App Store. Google har ikke laget en iPad-versjon av applikasjonen (ennå).

rrounin

Hakket nærmere Netcom-reklamen fra gamledager?