IntoNow er Shazam for TV-innhold

IntoNow er Shazam for TV-innholdApplikasjonen Shazam som automatisk identifiserer musikken du hører på ble umiddelbart en «superhit» på iPhone og var en av applikasjonene som utvilsomt ble vist fram mange ganger av nye iPhone-brukere. IntoNow er en applikasjon som lett kan bli like populær som Shazam. Programmet gjør nemlig akkurat det samme, men for TV-innhold.

Programmet lytter på lyden fra TVen og sender deretter dette inn til IntoNow som benytter seg av en database kalt SoundPrint. Her er mer enn 266 år med lyddata indeksert og programmet kan dermed enkelt «matche» opp lyd med en TV-serie, film eller annet innhold på TVen/dataen.

Vi testet dette på TV-snutter på YouTube, nyhetssendinger og filmer og programmet greide å fange opp dette i stort sett alle tilfeller. Den sliter åpenbart med norsk innhold, men allikevel er programvaren like imponerende som Shazam en gang var.

IntoNow er Shazam for TV-innhold IntoNow er Shazam for TV-innhold

Programmet er gratis og kan lastes ned fra App Store. Programmet er ikke tilgjengelig i den norske App Store enda og du må ha en amerikansk iTunes-konto for å bruke programmet.

Gaau

Tror ikke det bare er meg som blir litt skuffa når jeg ser "not currently avaliable in the norwegian store".. Dette kunne kanskje kommet frem i artikkelen? (Ed: Dere er raske!) Men programmet ser kjekt ut det :)

admin

@gau

Så faktisk ikke at den ikke var tilgjengelig i Norge når jeg testa appen, bruker nesten bare min amerikanske konto.

marshallm

Noen som kan være en knupp og sende meg en IPA? Føler lite for å holde styr på flere iTunes-kontoer:P