Neste iPhone med dual-core prosessor?

Neste iPhone med dual-core prosessor?

Apple-ryktene ser aldri ut til å stoppe. Nå som Apple endelig har annonsert Verizon-iPhonen offisielt, begynner igjen ryktene å svirre - denne gangen om neste generasjons iPhone-prosessor.

Den kinesiske nettsiden Apple Daily (oversatt artikkel) hevder at selskapet Kinsus skal forsyne Apples iPhone 5 med dual-core «A8» prosessorer. Nettstedet Slashgear tror at prosessoren vil være en tokjernet versjon av iPhone 4 sin enkjernede A4 prosessor. En dual-core prosessor til iPhone vil garantert føre til bedre ytelse.

Den neste iPhonen blir trolig annonsert i juni, under årets WWDC (World Wide Developer Conference). Kinsus vil ikke kommentere saken.

Via AppAdvice.

Ttiger

Har vi virkelig bruk for så mye power i en mobil? Tar liv av batteriet?
Tror nok ikke det, synes iphone 4 har nok power til mitt bruk.

KlodrikMcKr

Til dagens bruk har den god hastighet, men kansje dette betyr at vi får programmer lignende SBsettings og Winterboard fra JB verdnen uten at du merker noe vesentlig hastighetsproblemer som tidligerere.

Traktor

Har vi virkelig bruk for så mye power i en mobil? Tar liv av batteriet?
Tror nok ikke det, synes iphone 4 har nok power til mitt bruk.

Det er heller tverdt imot. Å kjøre 2 kjerner på 50% bruker mye mindre strøm en å kjøre en kjerne på 100%. Og får vi noen gang nok power?

crazysteppy

er ikke no dataekspert, men kan jo være de gjør sånn at den bruker kun den ene prosessoren, og så slår den andre inn om det skulle være nødvendig.. om det er mulig da..:p kunne gjerne trengte mer ram og bedre prosessor, for det er stadig vekk jeg opplever lag om jeg har en del programmer i bakgrunnen..

MoMartin

Kan være kjekt å ha for de med over 350 apps på telefonen sin. :)

marvil

Hehe, for treogetthalvtår siden syntes jeg 2G'n min var mer enn kjapp, men etter ett par år måtte det oppklokking til. Nå tror jeg den skulle slite veldig... :-p