App Store Expense Monitor viser deg hvor mye du bruker på apps

App Store Expense MonitorWetfish Software er ett tysk selskap som har laget et genialt lite program som gir deg fullstendig oversikt over alle kjøp du har gjort i Apples App Store.

Vil du virkelig vite hvor mye du har brukt på App Store?

Programmet henter informasjonen fra iTunes folderen din på maskinen du benytter og finner frem antall og pris på alle iPhone applikasjoner du har kjøpt. Det er morsomt å få en viss oversikt over hva man har investert i gjennom de siste årene. Eller kanskje man helst ikke vil vite summen? For mange er den nok høyere enn man skulle tro og ønske.

Programmet er gratis og fungere pr dags dato kun til Mac med OS X 10.5 eller 10.6 installert. Programmet kan enkelt lastes ned fra Wetfish.

Hvor mye har du brukt på App Store?

josteinliverod

Det står at jeg bare har brukt 57 NOK, men i alt, hvis den hadde registrert Apple Store kontoen min, så hadde det stått at jeg hadde brukt mye mer.

ArneArts

Vil du virkelig vite hvor mye du har brukt på App Store?
Helst ikke :s

DanTheMan

Hvorfor støtte for 10.5?

Runter vom Sofa

Dæven, der skvatt jeg litt ... den påstår jeg har brukt 1250 DOLLAR! Men nå ser jeg at den bare legger sammen summen av prisen på hvert enkelt program, og så gjetter den bare at det er dollar man har betalt i - den regner altså ikke om fra min valuta. Ettusentohundreogfemti kroner er ille nok. Stort sett bare ræl.

Schti

310,- her. Men programmet regner ut SUM basert på dagens pris. Dvs et program du har fått gratis, men senere koster penger, blir automatisk summert. Dette betyr at den ikke regner ut hvor mye _du_ har brukt, men hva du _ville_ har brukt hvis du kjøpte appen i dag. Ellers greit program ˆˆ

KlodrikMcKr

Fungerer ikke hos meg.
Står at Mobile Aplication mappa ikke eksisterer og jeg har kjøpt flere ting.

Jensen2k

Dette stemmer jo ikke.

Etter det jeg kan skjønne sjekker den alle apps du har i iTunes-mappen din, opp mot pris hos App Store.
Flere problemer med dette.

1. Jeg har ikke alle apps jeg noengang har kjøpt. Mange har jeg slettet eller bare ikke sycet.
2. Prisene er sansynsligvis ikke riktige.
3. Valuta-problematikken som "Runter vom Sofa" beskref.

Alle apps du har kjøpt ligger jo i profilen din i iTunes. Skulle være mulig å hentet ut de.

Snober21

Hos meg henter den rett pris fra jeg kjøpte den.. Feks da appstore åpnet og mye kostet 55 kr.. Den tar 0,- på det som har vært gratis, selv det som koster penger i dag.. Så hos meg er nok summen riktig.. 2349.. Uffa meg så mye crap jeg har kjøpt...

Men den tar kun dog med det jeg har synca inn i itunes.. det jeg har slettet er ikke med

DanTheMan

Å, sorry for første post. Trodde det gjaldt Mac App Store. ;)

Felixcool13

Høres ikke helt troverdig, vet noen om man kan få lastet det ned til Windows 7 64-bit? Uansett så er det et tall jeg ikke har lyst til å vite :-/

frygisk

hos meg blir summen forskjøvet, så jeg ser bare et enkelt 1-tall..

iKarlsen

Det ser ut til at det funker, men den viser prisene på apps i norske kroner, men totalsummen i $

EinarJ

DanTheMan: Fordi det ikke krever så veldig mye mer å støtte 10.5, og da får man PowerPC-brukerne (de få av oss som er igjen) med på kjøpet. Det følger forøvrig Apples norm om å støtte 1 versjon bakover.