Infinity Blade overbeviser stort på iOS

Infinity BladeDet var den 1. september i år at spillet Project Sword for iPhone, iPod Touch og iPad ble annonsert. Spillet endret senere navn til Infinity Blade og det ble sluppet for nøyaktig en uke siden. Infinity Blade har allerede toppet enkelte topplister i noen land når det kommer til mest fortjeneste og flest salg og det er kanskje ikke så rart. Infinity Blade er et av de spillene med absolutt best grafikk i hele App Store!

I Infinity Blade styrer du en kriger som har et mål om å slå den mektige gudkongen. For å komme fram til han, må du først beseire en rekke andre krigere og monstere. Spillet bruker det vanlige systemet for å gå opp i level ved å tjene erfaringspoeng. Jo høyere level du er, jo høyere level vil motstanderen ha.

Infinity Blade

Infinity Blade

På veien opp til The God King må du, som nevnt tidligere, beseire flere andre krigere og monstere. For å gjøre dette, er det en stor fordel å gjøre seg kjent med hver motstanders forskjellige angrepsbevegelser. På denne måten vil du kunne lure deg unna dets angrep og beseire det enklere.

Etter du har beseiret en motstander, vil du kunne se deg rundt etter ekstra liv og penger. For å plukke opp disse trykker du bare på dem. Spillet benytter seg ikke av en form for D-pad til å forflytte spilleren. I stedet må du trykke på de anviste punktene på skjermen, og et filmklipp blir da vist der krigeren går til neste motstander.

Infinity Blade

Infinity Blade

Dør du mens du kjemper mot en motstander, får du valget om å starte ved forrige sjekkpunkt eller å restarte Bloodlinen. Det eneste unntaket er om du dør av gudkongen. Da må hele Bloodlinen startes på nytt.
En Bloodline er en type gjennomspilling av spillet. Dør du på Bloodline 1, starter du igjen på Bloodline 2. Det som gjør dette egentlig korte spillet langt, er at ingenting nullstilles når du starter en ny Bloodline. Du vil for hver gang bli sterkere, og til slutt vil du bli så sterk at du kan beseire gudkongen som alltid vil være level 50 i motsetning til de andre monstrene.

Penger du finner og vinner, kan du kjøpe nytt utstyr for. Dette omfatter sverd, skjold, rustninger, ringer osv. Du kan mestre alt utstyret ved å oppnå en viss mengde erfaringspoeng med det, og dette forbedrer utstyret.

Infinity Blade

Utvikleren bak spillet, Epic Games, har allerede sagt at det sannsynligvis vil komme en oppdatering til spillet allerede neste uke med et nytt monster og nytt utstyr. Flerspiller og nye områder til å utforske vil komme i en oppdatering i 2011.

Infinity Blade koster 35 kroner og er tilgjengelig i App Store. Definitivt en vinner!

yeah86

God King er vel level 100?

Nafoni

Nei, 50 :)

christofferhenne

God King går også opp i level etter hvert som du blir sterkere. Jeg er nå i level 40 og God King, som begynner på level 50, er nå på level 200. Jeg vil anbefale spillet på det sterkeste!

PS: Noen som vet om det er mulig å komme over level 40? Har mastered alle våpene inkl. Inifinity Blade...

Nafoni

Har hørt at oppdaterigen skal øke maks level til 45.
Stemmer det du sier om god king der, ja. Han er nå kommet opp i level 100 på meg. Beklager.

MichaelSe

Spillet er på tilbud nå. 17 kroner, halv pris. Dette bør prøves, spesielt hvis du har en
iPhone 4/iPod touch 4G. Grafikken er helt rå! Forresten, det kom nettopp en oppdatering som ga flere våpen, motstandere, større bane og mer.