Battlefield: Bad Company 2 tilgjengelig på iOS

Bad Company

Blant de mange spillene som ble sluppet i dag, var ett av dem Battlefield: Bad Company 2. Spillet, som er utviklet av Electronic Arts, er deres første virkelige action spill til iOS og gir Gameloft og Modern Combat konkurranse.

Battlefield: Bad Company 2 til iOS omfatter 14 brett fordelt på 5 forskjellige omgivelser. Du får altså muligheten til å spille i jungelen, ørkenen og arktiske miljøer samt innendørse områder og i luften. Dette betyr at du også får muligheten til å styre kjøretøy, blant annet en tanks og et helikopter.

I et arsenal med 14 forskjellige våpen finner vi alt fra en kniv og pistol til en granatkaster og rakettskyter. Våpnene kan finnes rundt om kring på brettene og ved avdøde fiender.

Har du spilt et av Gamelofts Modern Combat spill, vil du sannsynligvis bruke litt tid på å bli vant med den kontrollmetoden Electronic Arts har valgt. Spillet sier selv at det har tre kontrollmetoder, men egentlig så er det samme kontrollmetode med og uten synlig D-pad og skyteknapp.

Bad Company

En noe skuffende flerspillerdel er også å finne. I motsetning til Modern Combat 2 støtter Battlefield bare 4 spillere på samme spill i steden for 10. Gamelofts spill har også et bedre utvalg moduser i tillegg til en masse mindre feilmeldinger og bugs som tar deg ut av spillet.

Til tross for at spillet har egne prestasjoner (achievements), så støtter det ikke Game Center på noen måte. Flerspillerdelen baserer seg også på Electronic Arts' eget system.

Bad Company

Bad Company

Battlefield: Bad Company 2 er nå på tilbud til kun NOK 6,- i App Store.

KnethJensen

Kompatibel med iPad står det å lese? Noen som har prøvd? altså med tanke på grafikk osv.

TheRealChristoffer

ifølge kommentarer er styringen forferdelig dårlig og synd de ikke laget spillet selv men satta endre på saken

TheRealChristoffer

IKKE KJØP! kjøpte spillet og styringen er det værste ejg har vært borti. errors på online og elendig spawn. ble spawnkillet gang på gang da jeg spawnet på samme sted hele tiden. karakter 1 fra meg

KBiPhone

Kan ikke fatte hvorfor alle klager på styringen, fungerer da utmerket synes jeg... Absolutt verdt 6 kr i mine øyne..

TheRealChristoffer

den er crap i forhold til de andre spillene

Nafoni

Ingen dårlige kontrollere spør du meg. Tar bare tid å bli kjent med de nye kontrollene hvis du har spilt Modern Combat.

TheRealChristoffer

de er for trege. og spawnsystemet trenger å fikset. utrolig irriterende å bli spawnkilla 10 gange rpå rad. tok 1 sek før jeg var død

Nafoni

Når sant skal sies så er det vel en god del spawnkilling i Modern Combat 2 også...