Duke Nukem gratis til iPad og iPhone

Duke NukemHvis du har et par år på baken husker du sannsynligvis når Duke Nukem 3D var det alle pratet om.

Spillet revolusjonerte virkelig 3D-sjangeren og siden introduksjonen har mange ventet på oppfølgeren Duke Nukem Forever som har vært under utvikling siden 1996. Mens vi venter kan det kanskje være på tide med en liten nostalgitrip? Duke Nukem er nå gratis på iPhone og iPad.

Duke Nukem 3D til iPhone og iPad er det samme spillet som vi ble kjent med til både Mac og PC på slutten av nittitallet og dui styrer tøffingen Duke. Grafikken, musikken, lydeffektene og historien er den samme som i 1996 og imponerer ikke mange i 2010, men nostalgi er vel nostalgi? Et gjensyn med Duke og hans replikker varmer ihvertfall vårt hjerte.

Duke Nukem

Duke Nukem

Når det er sagt, så er det verdt å merke seg at kontrollene på dette spillet er langt under par. Hadde vi måtte betale for Duke Nukem 3D til iPhone og iPad ville vi vært skuffet. Spillet har store utfordringer med kontrollene som jo nettopp er ganske viktige i et 3D-spill.

Duke Nukem

Spillet er uansett gratis i en begrenset periode og hvis du syntes Duke Nukem var bra på nittitallet skader det nok ikke med en liten oppfriskning. Du laster ned Duke Nukem til iPhone og iPad i App Store.

Forøvrig er det verdt å merke seg at Duke Nukem Forever nå har fått en lanseringsdato i 2011. Nå gjenstår det bare å se om det faktisk stemmer - vi holder ikke pusten.

Dennisaa

Koster da 6 kroner hos meg?