Apple feirer jul - gir bort apps og musikk

12 dager med gratis innhold fra AppleI år, som i fjor, vil Apple feire jul sammen med oss og gir bort innhold fra App Store
hver eneste dag fra 26. desember til 6. januar.

Det vil være alt fra musikk til applikasjoner som gis bort og en ny gave dukker opp daglig. For å være med i den store julefeiringen som Apple kaller «Twelve Days of Christmas» trenger du kun å laste ned en iPod/iPhone-applikasjon og du vil automatisk få en push-melding med dagens gave.

Også i 2009 arrangerte Apple en slik «julefeiring» for brukere av App Store, men i år er første gang at Apple har utviklet en egen iPhone-applikasjon til «Twelve Days of Christmas». Applikasjonen er tilgjengelig fra gratis App Store og sender deg push-meldinger når Apple legger ut en ny gave.

12 dager med jul

På Apples engelske «Twelve Days of Christmas»-nettside sier Apple at de vil gi bort musikk, bøker, filmer, TV-serier og apps. Siden vi ikke har verken bøker, filmer eller TV-serier i Norge, må vi anta at tilbudet kun vil gjelde musikk og apps som i fjor.

Den 26. desember starter Apples feiering og innen da bør du sørger for å installere Apples «Twelve Days of Christmas»-applikasjon som er tilgjengelig gratis i App Store

G3enohPi

Om jeg ikke husker helt feil, var det vel en egen App for dette i fjor óg?

TheRealChristoffer

Ja det var det. men finner ikke denne i US store:(

G3enohPi

Da bør vel denne rettes opp:
...men i år er første gang at Apple har utviklet en egen iPhone-applikasjon til «Twelve Days of Christmas».

Finner den ikke US App store jeg heller. Blir vel lansert i løpet av de kommende dagene. App-en har jo uansett ingen "funksjon" før den 26.desember. ;)

trooooond

Svar til siste to innlegg:

12-days-of-Christmas-appen vil kun være tilgjengelig i Europa.

http://www.appleinsider.com/articles/10/12/14/apple_launches_12_days_of_christmas_app_in_europe_google_voice_updated.html

KBiPhone

Skjønner ikke hvorfor dere leter i US store, den er jo i den Norske?

G3enohPi

@KBiPhone

På Apples engelske «Twelve Days of Christmas»-nettside sier Apple at de vil gi bort musikk, bøker, filmer, TV-serier og apps. Siden vi ikke har verken bøker, filmer eller TV-serier i Norge, må vi anta at tilbudet kun vil gjelde musikk og apps som i fjor.

KBiPhone

Ja? Og poenget var? Det kommer ting i Norske butikker fordi om det skrives om på utenlandske nettsider...
Ser ikke helt problemet gitt...

TheRealChristoffer

Skjønner ikke hvorfor dere leter i US store, den er jo i den Norske?

Har den norske itunes musikkvideoer, tv episoder? nei. har US itunes store det. JA:)

G3enohPi

Viss du virkelig trenger å få det inn med teskje, så skal du få det:

Som det kommer frem av artikkelen, kan man lese på Apples engelske «Twelve Days of Christmas»-nettside at de vil gi bort musikk, bøker, filmer, TV-serier og apps. Men siden vi ikke har verken bøker, filmer eller TV-serier i Norge, må vi anta at tilbudet kun vil gjelde musikk og apps som i fjor.

I og med at man tilbyr bøker, filmer og TV-serier i USA, tenkte undertegnende at med en amerikansk versjon av App-en ville man få mulighet til å laste ned bøker, filmer og TV-serier i tillegg til musiskk og apps.

KBiPhone

Er visst andre enn meg som må få ting inn med te-skje her... Når det er ett tilbud til bl.a oss her i NORGE, er det da nærliggende å tro at man skal finne tilbudet i US Store?
Poenget mitt er at det er ikke vits å gjøre en enkel sak vanskelig, Norsk butikk er det nærmeste, finner man det ikke der, så får man se andre steder, ser ikke noe poeng i å snu den på hodet, altså, først i utlandet, så i Norge. Nå er det lov å oppfatte ting forskjellig, men hvorfor ikke sjekke både US og Norsk butikk før du ev "klager" på en artikel? For appen kommer opp med en gang man går inn på Appstore fra iPhone, hvis man går inn på "Featured" og "new". Ellers er det vel sånn at tilbud som IKKE gjelder Norge, strengt tatt ikke trenger å reklameres for i Norge, siden det står i reglene at man ikke har lov til å registrere kontoer i andre land enn man hører til...kremt... ;)

Nok flisespikkeri, GOD JUL!!!

TheRealChristoffer

Det er artikkel på forumet om hvordan du lager us konto så det går fint;)

tobial

tror du finner det i den engelske/storbritania

KBiPhone

Ja, det er ikke det at jeg ikke vet hvordan man lager en US konto..... ;)

G3enohPi

Når det er ett tilbud til bl.a oss her i NORGE, er det da nærliggende å tro at man skal finne tilbudet i US Store?

JA! Med bakgrunn i det som står i artikkelen og mtp at Apple er et amerikansk selskap, er det svært nærliggende å tro at denne App-en også skulle være å finne i US App Store.

[quote"KBiPhone"">Nå er det lov å oppfatte ting forskjellig, men hvorfor ikke sjekke både US og Norsk butikk før du ev "klager" på en artikel? For appen kommer opp med en gang man går inn på Appstore fra iPhone, hvis man går inn på "Featured" og "new".

Var fullstendig klar over at denne App-en også var å finne i den norske App Store, før jeg kom med mine "klager", som du kaller det.

Poenget er – som jeg nå har nevnt x-antall ganger – at jeg også ønsket og ha mulighet til å laste ned filmer, bøker og TV-serier som mest sannsynlig ville blitt gjort tilgjengelig i en amerikansk versjon, dersom den hadde eksistert vel å merke.

Ttiger

Fikk julepakke fra apple i dag! Tidlig ute.
3 sanger fra Kylie.

EmmernMe

Host host, jeg har appen fra i fjor, så dere tar nok feil der :)

Jan Fredrik

Jeg også ;)