Google viser iPad-konkurrent

Google viser iPad konkurrentI går lanserte Google sin siste oppdatering til Android OSet som er å finne på stadig flere mobiltelefoner.

Gårsdagens annonsering var ikke særlig spennende, men i et intervju Googles Android-sjef Andy Rubin hos All Things Digital viser Google fram Android 3.0 som skal tilpasset spesielt til tablets og iPad-konkurrenter.

I intervjuet viser Rubin en prototype av en tablet fra Motorola som kjørte en uferdig versjon av Android 3.0 med kodenavnet «Honeycomb». Android 2.2 har allerede blitt brukt i flere tablets, deriblant Samsung Galaxy Tab, men erfaringene så langt har vist at Android-OSet er langt fra å være et brukbart tablet-OS.

Dette har Google også erkjent og i versjon 3.0 av Android lover Google at også Apple skal få litt konkurranse på tablet-fronten. «Honeycomb» vil være den første versjonen av Android som er spesialtilpasset tablets og mobiltelefoner - ikke ulikt iOS i dag.

Android ligger åpenbart et stykke bak Apple, men med «Honeycomb» vil de kunne nærme seg iPaden programvaremessig og dermed åpne døren for de mange hardwareprodusentene som ønsker å produsere tablets basert på Android.

Videoen under viser deler av intervjuet med Andy Rubin i Google.

madmate

Videoen under viser deler av intervjuet med Andy Rubin i Google.
OT: Han viser også "The Shocker"

EiricoFX

ååå, så teit.

-JRV-

Jeg har sett at Siba selger en tablet av eget merke, Limited Label, 7" og en del av de samme specsa som på Galaxy Tab (om jeg ikke tar helt feil) til 1600 kr eller noe sånt... hadde det vært noe å skjekke ut eller?

leifers96

Hahaha, Når vil egentlig noen lage noe som IKKE ligner på iPad, haha :) Se Mail appen, tilogmed knappene er plassert likt :) Men iPad er fortsatt best, uansett xD <3 iPad<3

iRog

Ikke i engang nær toppen hvor <3iPad<3 ligger alene!

larsymann

haha.. han må trykke 2 ganger hver gang han skal gjøre noe..

Nafoni

Hver gang det kommer en konkurrent mot et Apple-produkt hermer de ALLTID etter mer eller mindre av det Apple-produktet har.