Hvit iPhone 4 lansering bekreftet?

Hvit iPhone 4 lansering bekreftet?Den hvite iPhone har blitt utsatt gang på gang og foreløpig ser det ikke ut til at Apple har løst produksjonsproblemene.

Sist gang ble telefonen utsatt til våren 2011 og nå har Apple selv så godt som bekreftet den at telefonen vil komme i løpet av våren - neste år.

Det er nettstedet 9to5mac som bekrefter at den hvite modellen av iPhone 4 vil komme en gang under våren 2011. Nettstedet har et bilde av en plakat med priser og informasjon om iPhone 4 som befinner seg i en amerikansk Apple Store. I teksten nederst på plakaten står det følgende:

The white iPhone 4 will be available spring 2011.

Om dette bare er et uoppdaget følge av Apples forrige utsettelse er foreløpig ukjent, men ut ifra det Apple sier skal altså denne hvite modellen komme i løpet av våren 2011.

Når denne modellen forhåpentligvis blir lansert i 2011, vil det sannsynligvis ikke være lenge til iPhone 5 blir annonsert. iPhone 4 ble annonsert under WWDC'10 (Apples Worldwide Developer Conference 2010), og det forventes at også iPhone 5 vil bli lansert under denne konferansen neste år.

tak

Ville ikke ha hatt en hvit Iphone selv om den ble kastet etter meg!

djhalleu

Nydelig. iWant.

ameja

@tak: hva?!! er det noen som kaster hvite iphoner etter folk? er de nye - i originalboksen? hvor? gidder du å plukke den med deg likevel og sender den til meg? jeg betaler porto! =D

-JRV-

Du bør korrekturlese det du skriver, Nafoni, for du har ganske mange skrivefeil, og da tenker jeg spessielt på orddelingsfeil. :)

iRabb

Litt seint kanskje? Kan likte godt vente til «iPhone 5».

Balsaplay

..spessielt..
Æjæjæj, rett på ræ sjæl først.

Nafoni

@-JRV- Mulig det, men noen eksempler? Finner ingen selv etter å ha lest gjennom.

emre5

«så godt som bekreftet den at telefonen» er minst ett ord for mye.

«komme en gang under våren» gir ikke mening på norsk.
Samme med «et uoppdaget følge», må da være «en følge».

Der var ihvertfall noen av eksemplene.

Nafoni

Enig i at jeg kunne forandret noen av dem, ja. I hvert fall den første ;)

KorHan

Såvidt meg bekjent så ble telefonene shippet ut fra Apple, men så ble de trukket tilbake etter designfeil, og er da utsatt på ubestemt tid. Det har jeg iallfall hørt der jeg jobber (elektroforhandler)

slogmo

Flirer litt for meg selv når jeg ser hvite iPhone 4 til salgs på f.eks Finn.no. :)

xenonfluoride

Bare tullefolk klager på andres skrivefeil... Sier mest om personen som klager i mine øyne. Janteloven lenge leve, phøyt...

trondrm

Flirer litt for meg selv når jeg ser hvite iPhone 4 til salgs på f.eks Finn.no. :)

Det finnes ombyggingssett for å gjøre iPhone 4 hvit. Men det ser ut til at Apple går etter dem en etter en. Nå er whiteiphone4now.com borte også ser jeg.

Jeg kjøpte selv en hvit bakside på ebay for moro skyld (den kostet kr. 70). Like etterpå fikk jeg epost fra ebay om at auksjonen var stoppet pga press (fra Apple?). Men jeg fikk delen i posten og den så helt fantastisk ut! Det er bare baksiden, men allikevel den gjør iPhone 4 litt unik. 3GS hadde jo også bare hvit bakside... Baksiden på iPhone 4 byttes forøvrig på ca. 1 minutt. To skruer ut, av med svart bakside, på med hvit bakside og to skruer inn igjen.

Så de på finn.no er antagelig slike som er bygget om.

dundee

Bare tullefolk klager på andres skrivefeil... Sier mest om personen som klager i mine øyne. Janteloven lenge leve, phøyt...

Er enig med du (;), så lenge det gjelder kommentarer. Når du skriver noe som publiseres som en artikkel, enten det er New York Times, Aftenposten eller Mac1, er det min mening at én skrivefeil er en for mye. Særlig hvis det er snakk om feil som enhver oppegående tekstbehandler vil plukke opp, men også orddelingsfeil og andre grammatiske feil bør unngås.
Og den eneste måten for skribenten å bli bedre på er at noen påpeker feilene, men det bør gjøres saklig og helst med eksempler.

xenonfluoride

bør gjøres saklig og helst med eksempler.

+1 ;)

emre5

Og det har blitt gjort her, så hva er problemet?

Dette er tydeligvis en evig diskusjon, noen påpeker en skrivefeil, så klager noen andre på at det blir påpekt osv. Når man publiserer artikler på et nettsted, i en avis eller i et tidsskrift må idealet være et feilfritt språk. Og feilfritt blir det ikke med mindre noen faktisk pirker og påpeker feil, og på et brukerdrevet nettsted som Mac1 så er alle leserne med på dette.

slogmo

Så de på finn.no er antagelig slike som er bygget om.
Ikke umulig.
Men ser en som selger hvit iPhone 4 til 7 tusen.
Bildet viser en hvit telefon som er hvit på begge sider, samt bildet på esken viser en hvit iPhone 4.

Blir i alle fall skeptisk til slikt. :)

jaknudsen

i løpet av våren - neste år

Hvilken vår er det snakk om? Hvis det er førstkommende, holder det lenge med «i løpet av våren» – ellers kan man tro det gjelder våren 2012.