Project redefinerer magasiner på iPad

Det har knyttet seg stor spenning til magasiner og blader på iPad og en rekke kjente internasjonale print-magasiner som Time, GQ og Fortune har dukket opp på iPad. Richard Branson og Virgin har gått den andre veien og har lansert et blad utelukkende for iPad. Project er det første magasinet kun for iPad.

Magasinet har allerede mottatt masse interesse, spesielt for sin interaktive forside (se video i topp). Bladet hevder selv det er et revolusjonerende multimedia magasin bygget spesielt for iPad.

Project på iPad

Bladet ser, innholdsmessig, ut til å være en hybrid av Wired, GQ og Wallpaper og lover å levere oss innhold om design, underholdning, reiseliv, teknologi og kultur.

I første nummer kan du lese om Jeff Bridge sin rolle i Tron, Jaguars nye hypercar med jet-motorer og verdens kuleste plateselskap. I motsetning til mer tradisjonelle blader, vil Project oppdateres hele tiden. Du kjøper et blad, men bladet vil oppdatere seg selv hver eneste dag med nytt innhold. Applikasjonen er gratis, men du må kjøpe bladene inne i applikasjonen for $2.99. Foreløpig er bladet ikke å finne i den norske App Store, men den er ventet hit.

Project på iPad

Har du en amerikansk iTunes-konto kan du laste ned applikasjonen gratis fra App Store.

Tags:

Henry9

Så kommer det et nytt blad 1 gang i mnd? Right ?!!

admin

1 gang i måneden - men med oppdateringer daglig.