Real Racing 2 snart tilgjengelig for iOS

Real Racing

Mens vi sitter og venter på at onlinedelen av det opprinnelige Real Racing spillet skal bli sluppet, har utvikleren Firemint i mellomtiden annonsert at oppfølgeren til deres høyt vellykede bilspill til iPhone, iPod Touch og iPad skal bli sluppet en eller annen gang før jul.

Nytt i Real Racing 2 er blant annet lisensierte biler som finnes i virkeligheten. I videoen under kan vi se forskjellige biler som vil være å finne i den endelige utgaven av spillet. Utvikleren Firemint, som også står bak spillet Flight Control, har bekreftet for oss at vi vil se blant annet de bilmodellene som er opplistet nedenfor:

  • 2006 BMW Z4 M Coupe Race Car
  • 2010 Chevrolet Corvette C6.R
  • 2010 Ford Shelby Mustang GT500
  • 2010 #33 Jaguar RSR XKR GT
  • 2010 Nissan GT-R (R35)

Ifølge utviklerene vil spille ha en enspillermodus som varer i rundt ti timer i tillegg til en onlinedel. Med andre ord et meget langt spill, spesielt til å være på en mobil enhet. I enspillerdelen av spillet vil du muligens kjenne deg godt igjen hvis du har spilt konsollbilspillet Gran Turismo.

Real Racing

I Real Racing 2 vil du kunne kjøpe og selge biler med penger og rykte du oppnår etterhvert som du finner løp/serier og kommer lenger ut i spillet. Du vil også kunne endre bilene sine visuelle utseender og se en miniversjon av racingbanen mens du kjører som naturligvis forandrer seg etter hvor du befinner deg på banen (se videoen under).

I videoen over kan du se en forhåndstitt på spillet som vil slippes før jul. Merk deg spillet fortsatt er i utviklingsfasen, så ting du ser i videoen kan fort endre seg til den dagen du laster ned den endelige versjonen fra App Store.

Firemint har også sluppet noen bakgrunnsbilder for de ivrige Real Racing spillerne. Disse kan du finne her.

Via Firemints blogg (flere innlegg)

KlodrikMcKr

Ser utrolig bra ut men håper de har rettet på den en feil jeg hvertfall opplevde og det var at all data sletta seg uten at jeg hadde gjort noe samtidig som det ikke ville multitaske.

petterandreas

Gleder meg til onlinedelen. Håper de gjør en god jobb med å skape et enkelt (brukervennlig) oppsett.

KlodrikMcKr

Nå har det endelig kommet. Og det er helt utrolig bra men jeg måtte ha 600mb ledig plass får å få instalert det selv om det sto at spillet kun tok 312 mb.

  • Skriv ut artikkel
  • Abonner med RSS

Alt om Apple iPad

Følg oss på Twitter!

Følg i1 på Twitter

Nettradio i iTunes
100 norske radiokanaler.
Få de mest populære norske, svenske og danske radiokanalene inn i en egen spilleliste i iTunes.
Oppdatert 13. mai.