Modern Combat 2: Black Pegasus - krig på iPhone

Modern Combat 2

Grafikken til spillene på App Store forbedrer seg i et rasende tempo, spillene blir mer og mer avanserte og iPhone er på vei til å bli en skikkelig håndholdt spillmaskin. Modern Combat 2: Black Pegasus er et levende eksempel på dette. Spillet er laget av Gameloft, og er Call of Duty on the go!

Gameloft fortsetter sin suksess med 3D/førstepersons skytespill og har nå gitt ut Modern Combat 2: Black Pegasus til på iPhone. Spillet må ikke forveksles med siste det Call of Duty spillet som har navnet Call of Duty: Black Ops. Dette finnes ikke på iPhone, men Modern Combat 2: Black Pegasus er kanskje det nærmeste vi kommer?

Modern Combat

Grafikken på Modern Combat er svært god, noe av det beste jeg har sett på et spill til iPhone. Dette er et førsteperson skytespill, noe som byr på utfordringer med en så liten skjerm. Allikevel er dette løst veldig bra med en liten joystick til venstre på skjermen og skyteknappen til høyre. En kan lett skifte våpen og sette seg ned, eller kaste granat.

Spillet harogså full støtte for gyroskopet i iPhone 4. Denne testen er gjort på iPhone 4 og jeg har bare spilt med gyroskopet på. Man beveger iPhonen når man skal sikte og det tar litt tid til å vende seg til det. Når man skal snu seg brått rundt eller skal rundt hjørner, drar man bare fingere over skjermen.

Modern Combat

Modern Combat

Det er et actionfullt skytespill gjennom 12 oppdrag hvor du møter sand, jungel og snø, noe som byr på en variert og underholdende spillopplevelse. Det er mange fiender og mye skyting, og man kan ikke bare hoppe fram og skyte, særlig hvis man spiller med en litt høyere vanskelighetsgrad. Her blir også noen mindre bugs tydelige, av og til kan fienden skyve deg igjennom veggen og det er vanskelig å gjemme seg bak vegger. Et klart minus!

Man har hele 15 kjente våpen og man kommer innom AK47, MP5, Desert Deagle, M16 og mange fler. Man har også en liten auto aim som er veldig fin i starten, etterhvert kan man velge å skru den av hvis man vil.

Spillet har også en god online multiplayer modus, noe de færreste av denne typen spill til iPhone har. Du velger mellom fire kjente modus som man finner de igjen i de fleste tradisjonelle online skytespill; Battle, Team Battle, Defuse the Bomb og Capture the Flag. Man kan også selvfølgelig spille over et lokalt nett.

Dette spillet er utvilsomt et av det beste skytespillet som er på App Store akkurat nå. Er du en fan av Call of Duty, Batlefield eller lignende kommer du til å også like dette spillet. Du får garantert mye moro framover og onlinemodusen gjør at spillet ikke slutter selv om du har gått gjennom alle oppdragene.

Modern Combat

Spillet koster NOK 39,- på App Store og for den prisen får du mange timer med underholdning.

KlodrikMcKr

Dette er det beste spillet på app store!!!

Tony_

Dette skal testes ut i kveld..

Tony_

Hvordan i alle dager kommer man forbi den eksploderende tønna i 1. brettet? Får ikke til det jeg

IphoneNorway

Utrolig kult spill! Flyturer osv går mye raskere med litt underholdning. Anbefales på det varmeste.

johnny_deluxe

Noen som vet om disse spillene finnes for Ipad og om de funker like godt på Ipad.