Halfbrick overbeviser med Age of Zombies

Age of Zombies

Et av våre favoritt spillselskaper på iOS er Halfbrick, gjengen bak glimrende spill som Monster Dash og Fruit Ninja. Nå har de videreført karakteren Barry Steakfries i Monster Dash til et nytt zombiespill - Age of Zombies.

Age of Zombies kan omtrent ses på som en mer avansert versjon av Monster Dash. I Monster Dash kunne du kun løpe framover, hoppe og drepe zombier, men i Age of Zombies beveger du deg fritt rundt på brettet.

Age of Zombies

Du styrer Barry Steakfries gjennom en tidsmaskin for å drepe zombier. Du ser Barry skrått ovenfra og spillet dreier seg rett og slett om å drepe samtlige zombies på brettet. I motsetning til Monster Dash kan du bevege deg fritt rundt og du får boltre deg med forskjellige våpen.

I forhold til Monster Dash er dette spillet vesentlig mer stressende, da du til en hver tid har et titalls zombies å forholde deg til. De fotfølger deg gjennom hele brettet og hvis du ikke får drept dem raskt nok blir det svært, svært mange zombies på jakt etter Barry Steakfries.

Age of Zombies

Du forflytter deg gjennom forskjellige tidsepoker og møter stadig nye zombietyper, noe som gjør spillet verdt å spille i mer enn fem minutter. Det er kanskje ikke like avhengighetsskapende som Fruit Ninja og Monster Dash, men du får mange timer med morro med Age of Zombies.

Age og Zombies har støtte for Apples Game Center og du oppnår etterhvert som du spiller flere forskjellige achievments/mål.

Grafikken, lyd og musikk er, som vanlig med Halfbrick-spill, svært gjennomført. Spillet koster NOK 17,- i App Store og er tilgjengelig for både iPhone og iPad i samme applikasjon.

ageNine

Har ikke prøvd det enda, men Halfbrick overbeviser med hvert eneste spill, så er 99% sikker på at spillet faller i smak ;) Laster ned nå.

Onizuka89

Spillet er kun nytt på iOS, den har vært et tilgjengelig mini spill på PS Network siden Mars.

macuff

dette er kjempe gøy på ipad :)))

macuff

og sykt avhengighets skapende