Intelligent tog-spill imponerer på iPhone

TrainyardDet finnes etterhvert ufattelig mange spill i App Store, men det er sjeldent man kommer over godbiter som Cut the Rope, Angry Birds og Fruit Ninja. Puslespillet Trainyard er derimot utvilsomt et av de beste puslespillene i App Store akkurat nå og til kun NOK 6,- i en begrenset periode er dette et av spillene du bør skaffe deg denne helgen.

Hvis puslespill er din greie og du liker å bryne de små grå, er Trainyard et spill som absolutt kan være noe for deg. Spillet kombinerer puslespill-sjangeren med «tegning» og det går enkelt og greit ut på å føre riktig tog til riktig togstasjon.

Rødt tog skal til rød stasjon, grønt tog skal til grønn stasjon osv. og du styrer hvor togene kjører ved tegne sporene med fingeren. Spillet har til og med en modus for fargeblinde og er dermed spillbart også hvis du ikke greier å skille fargekodene fra hverandre.

Trainyard begynner lekende lett og de første brettene kommer du deg raskt gjennom. Deretter øker vanskelighetsgraden og du får definitivt noe å bryne deg på i de resterende hundre brettene. Dette er nok et avhengighetsskapende spill!

Spillet koster i en begrenset periode NOK 6,- i App Store.

Tags:

Nafoni

Dette er et sinnsykt bra spill! Top 5 i App Store etter min mening.
Game Center, og dette spillet er komplett.

admin

Helt enig - absolutt et av de beste spillene i App Store akkurat nå. Løp & Kjøp!

DanTheMan

Grafikken er fantastisk! Selv på iPad! Fullført, uten bugs, rett og slett herlig!

slogmo

Den finnes og i en gratisvariant.
Og ifølge infoen på iTunes Store så har gratisvarianten 60 brett, mens betalingsversjonen har 150 brett.
Brettene er forskjellige, så om man kjøper den til 6 kr så bør man og laste ned den som er gratis for å få totalt 210 brett. :)

Logik

Dette bringer tilbake gode minner fra en kjedelig biltur i sommerferien. Spilte dette konstant. Dette må nesten lastes ned på 4'ern også!

sredna

Jeg kjøpte dette på lørdag. Veldig moro og kan trygt anbefales.