Cut the Rope - en arvtaker til Angry Birds?

Cut The RopeChillingo har nylig lansert spillet Cut the Rope. Dette spillet har store muligheter til å bli det neste Angry Bird eller Fruit Ninja. Spillet går ganske enkelt ut på å slippe godteri ned i munnen på monsteret «Om Nom» og er svært vanedannende.

Dette gjør man ved å klippe over snorer som godteriet henger fast i. Spillet er bygget opp mye likt Angry Birds, det er tydelig at de har studert hvordan Angry Birds har blitt så populært og kopiert deler av konseptet. Spillet har grupper av brett, som man kan fullføre med forskjellig grad av suksess, og får stjerner tildelt deretter. Og det lanseres nye pakker med brett etterhvert. Mye likt Angry Birds.

Cut The Rope Cut The Rope

Grafikken i spillet er det ingenting å si på. Jeg liker spesiellt animasjonene og lyden til Om Nom når han endelig får tak i snopet. Spillet støtter både iPhone, iPod touch og iPad.

Cut The Rope Cut The Rope

Spillet er svært, svært vanendannende og gir deg mange timer med rask underholdning. Til kun NOK 6,- i App Store er dette et «løp og kjøp spill» som kommer til å stjele mange timer denne høsten.

iBjorn

Når du starter Angry Birds HD kommer nå Chillingo-logoen opp aller først. Det er dermed en direkte kobling til samme selskap som står bak Cut the Rope. Forøvrig helt enig; spillet er fascinerende, morsomt og svært, svært vanedannende!

btorbo

keyboardcat

Vil bare påpeke at dette spillet, på lik linje med Angry Birds, har en egen iPad-versjon som er noe dyrere enn iPhone-/iPod-versjonen. Det koster derimot 11 kr for Cut the Rope HD, mot 29 kr for Angry Birds HD. Men spillet er absolutt avhengighetsskapende, og jeg er hekta! Absolutt verdt pengene.

ageNine

Slår Angry Birds og tar over tronen ;)

Logik

Jeg synes både Angry Birds og Cut The Rope er like bra. Begge er meget avhengighetsskapende og jeg digger dem begge to.

KlodrikMcKr

Elsker det. Bare synd det er så kort, hehe. Er vel bare jeg som har blitt litt avhengi. Halveis i spillet nå.

ageNine

Elsker det. Bare synd det er så kort, hehe. Er vel bare jeg som har blitt litt avhengi. Halveis i spillet nå.

Ja, har 3 stjerner på alle banene og har vel ikke brukt mer enn en 45 minutter totalt. Kan vel ikke forlange så mye mer heller, men. Angrybirds hadde jo utallige baner!

danibo77

Nå ja..
Vil ikke være grumpy grumpy, men synes så absolutt ikke at det er av samme kvalitet som Angry Birds.

Hvor Angry Birds både er morsomt og underholdende på mange forskjellige måter, er Cut the Rope "bare" underholdende.

Og ikke slik at jeg vil anbefale noen å kjøpe det BARE fordi de elsket Angry Birds.

Mac Lovin

vel smaken er som baken. Personlig synes jeg Cut the Rope er et MYE bedre spill enn Angry Birds. Grunnideen i Angry Birds er bra, men jeg synes brett designet er så som så - samt at det er litt for mye tilfeldigheter som spiller inn når hele spillet er basert på fysikkobjekter.

Cut the Rope derimot synes jeg har kjempe godt design på alle brettene, samt at spillideen er mer robust og mindre tilfeldigheter spiller inn på om du klarer brettene eller ikke.
Ikke minst synes jeg grafikken er mye bedre og mer gjennomført.

Det er min mening :)