Ny iPhone 4-reklamefilm

Retina DisplayApple sitt hovedfokus på iPhone 4-reklamer har så langt vært FaceTime - inntil i går. Da la Apple nemlig ut en annonse som fokuserer på en av iPhone 4 sine mest unike fordeler, Retina Display.

Alle som har vært i nærheten av en iPhone 4 har lagt merke til at skjermen er svært god. Årsaken er en så høy pikseltetthet at det menneskelige øyet omtrent ikke oppfatter de enkelte pikslene. Dette fører til et krystallklart bilde og nå føler Apple tydeligvis at det er verdt en reklamefilm. Vi kan ikke være mer enige.

Får vi se denne filmen også i Norge?

m4rius

<ironi>Syns heller de burde lage en reklame om den fantastiske antennen og den fantastiske proximity sensoren ;)</ironi>

Nafoni

Haha :P

Vedder på at det blir litt Game Center fokus på en reklame også

Mr Mac

@m4rius: Har du oppdatert til siste versjon av iOS? For etter at jeg gjorde det er alle mine problemer med proximitiy sensoren helt borte =)

HenrikWL

Og antenneissuet har vel vært fikset siden 4.0.1 eller noe. :rolls eyes:

onan

Har ikke hatt problemer med noe av dette jeg..

m4rius

@m4rius: Har du oppdatert til siste versjon av iOS? For etter at jeg gjorde det er alle mine problemer med proximitiy sensoren helt borte =)

Selv har jeg en 3Gs enda, men jeg har en kompis som har iPhone 4 og han har mye problemer med proximity sensoren. Har oppdatert til 4.1, men har hørt du bør ta full restore ikke bare oppdatere.

@HenrikWL,

Antenneissuet er et hardware problem som IKKE kan fikses med en software oppdatering. Sorry ;), da mener jeg når du holder over skjøten på siden. Ikke at dette er et problem her i Norge så vidt jeg kan se, da vi har så god dekning her. Jeg ville bare nevne det :)

HenrikWL

Poenget mitt er at det er mange som blander her.

I begynnelsen hørte vi masse om folk som gikk fra 5 streker til null streker bare ved å ta på det båndet. Det var en software feil, i og med at signalstyrkeindikatoren viste feil. Den viste 5 streker, mens den i realiteten burde vist bare 1 eller 2. Å miste en eller to streker er ikke noen krise, og er helt vanlig på alle telefoner.

Det stemmer at antennen på iPhone 4 medfører en større grad av signaldemping enn andre (men ikke fryktelig mye mer), men på grunn av modemhardwaren Apple har valgt blir denne effekten i stor grad motvirket, da den yter bra selv med høy signaldempning.

Så å kalle det et "problem" og en "feil" er å overdrive, etter min mening.

Ariston

"Only on the iPhone 4" - hva med iTouch 4? ^^

Shaman1981

Ikke samme display på iPod touch og iPhone 4.

http://www.youtube.com/watch?v=ivUKpQjnlEc