Fifa 11 for iPhone er her!

Fifa 2011Ett av årets kanskje mest etterlengtede spill har endelig kommet i App Store. Vi snakker selvsagt om Fifa 2011 fra EA Games. Spillet kopm nylig ut på konsoller som PS3 og Xbox og i går dukket også spillet opp i App Store.

Fifa-serien er utvilsomt noen av de beste fotballspillene som finnes og nå får du også muligheten til å spille siste utgave av Fifa på din iPhone.

Fifa 2011

Fifa 2011

Fifa 2011 støtter iPhone 4s Retina Display og dette resulterer i en svært detaljert grafikk på iPhone 4. Den høye oppløsningen på skjermen resulterer i at spillet fyller over 1GB på din iPhone - du bør med andre ord ha god plass og ha tålmodighet ved nedlastning. Spillopplevelsen er svært god, men ikke helt overraskende er ikke dette en kopi av Fifa 2011 på konsoll. Fifa 2011 for iPhone er en egen utgave for iPhone og andre mobile spillplattformer.

Det betyr ikke at det er et dårligere spill. Fifa 2011 kan skilte med over 500 forskjellige lag med ekte spillere og ekte ligaer. Du får spille fotball på 35 forskjellige arenaer.

Fifa 2011

Med en pris på kun NOK 29,- er dette virkelig løp og kjøp i App Store.

Tags:

Nafoni

Har spilt dette spillet siden det kom ut, og det er sykt bra! I tilegg så veier det inn på rundt 1 GB!

G3enohPi

Laster ned nå.

Fyttirakkern så lang tid det tar!

flybaba

noen som vet om dette lager med 3gs? selv om 30 kroner ikke er allverden, så er det jo dumt å sløse kronene på et spill man aldri komme til å bruke! :)

tullemann

hva med til iPad ?

tullemann

hva med til iPad ?

flybaba

Mente om spillet "lægger"/hakker med iPhone 3GS, det gikk ikke an å redigere innlegget.. Noen som vet? :)

GoldenHymn90

Kjøpte meg nettopp spillet. Ble imponert av hvor bra gameplay det var – ikke ulikt FIFA-serien anno 2004–2005. Men spillet støtter strengt tatt ikke full Retina-oppløsning? Det er tydelig at grafikken ikke er i 640 x 960 oppløsning (bruker en 4. generasjons iPod touch).

Arruda

Over 1GB?
Det får en si...sjekket FIFA10 nå for å sammenligne. Den tok opp 61,5MB.
Nyversjonen er altså nesten 20ganger større!
Laster det ned nå.

DanTheMan

Fungerer ganske bra på iPad! :D

KlodrikMcKr

Hvordan fikk du det til å fungere på en 4 generasjons iPod Touch?
På app store står det at det ikke er kompatibelt med iPod Touch 4 og det er en som har skrivd at det ikke fungerer for han men hvis dette er feil kan jeg vel kjøpe det da.

Men du sa att det ikke var retina display støtte. Kan du ta skjermbilde av det og legge ut en link av det/ bilde. Gidder virkelig ikke kjøpe det vis det ikke er 640x 940 pixsler.

Og spillet tar ikke mere enn 858 MB i følge app store selv om dette ikke akuratt er lite.

DanTheMan

Retina Display og iPod Touch 4 støtte står i beskrivelsen! ;)

GoldenHymn90

FIFA 11 er kompatibel med iPod touch 4G, men det er en bug som gjør at den leverer samme grafikk som 3G - altså ingen Retina support. Men EA Sports skal visstnok sørge for Retina-støtte for iPod touch 4G, samt multiplayer i neste update.