To store spilloppdateringer på iPhone

I dag ble det sluppet to oppdateringer til to veldig store spill på App Store, nemlig Angry Birds og Call of Duty: Zombies. Blant annet så har endelig Angry Birds fått Game Center-støtte.

Angry Birds

I dag ble det sluppet en oppdatering til iOS sitt utvilsomt mest populære spill. Dette spillet heter selvsagt Angry Birds, og du kan laste det ned på App Store for bare 6 kroner.

I denne oppdateringen har utvikleren Rovio fra Finland gitt oss noen godbiter. For det første har vi fått 43 Game Center prestasjoner (achievements/trophies som vi kjenner dem fra Xbox live og PSN) som utgjør totalt 590 Game Center poeng. Spillet støtter nå også Retina Display, så det vil se enda finere ut på din iPhone 4 og iPod Touch 4.

15 nye nivåer er også lagt til, samt et eget opplåsbart Angry Birds soundboard. I oppdateringen finner vi også ting som lokaliseringsstøtte for EFIGS (engelsk, fransk, italiensk, tysk og spansk), kinesisk og japansk og bedre bruk av enhetens minne.

Etter denne oppdateringen inneholder spillet hele 195 nivåer.

Call of Duty: Zombies

Den populære konsollporteringen av Call of Duty: World at War sitt Zombie-samarbeidsmodus fikk også en stor oppdatering i dag.

I denne oppdateringen finner vi den fjerde og siste banen Der Riese. Etter denne oppdateringen er alle banene som før måtte kjøpes for 29 kroner per stykk, inkludert gratis. I denne banen finner vi teleportere og den nye Pack-A-Punch-maskinen som kan oppgradere våpnene dine med blant annet økt skade per skudd.

Vi har også fått noen nye zombievarianter, og de kan nå klatre opp og over kanter, ettersom dette er nødvendig for den nye banen. Deres intelligens er også forbedret.

En såkalt Monkey Bomb er også lagt til, som tiltrekker seg zombier og sprenger dem til filler. Det høres med andre ord ut som et effektivt våpen.

Nå kan du altså få alle disse fire banene til bare 29 kroner, i steden for å betale 142 kroner som du måtte før. Spillet kan lastes ned i App Store.

KlodrikMcKr

det var deilig med en Angry Birds oppdatering nå. Endelig støtte for game senter og mye bedre grafikk.
Men lurer virkelig Hva slaks baner som kommer neste gang nå som The Big Setup har fott opplåst alle banene.

Holst

Etter oppdateringen kræsjer Angry Birds ofte.

xenonfluoride

Og en bug som gjør at det ikke er noe problem å få 200.000+ poeng på baner.... Kjedelig å jukse, når en egentlig ikke vil det...

Nafoni

1.4.3 er sluppet og fikser dette.

tvilling81

hei, hvor kan jeg sjekke hvilke mobil som støtter angry birds spillet utenom iPhones?