Apple oppdaterer Remote-applikasjonen

Apple remoteApple slapp i dag en oppdatering til deres applikasjon Remote. I oppdateringen finner vi blant annet iPad og Retina Display støtte.

Vi har også fått støtte for delte bibloteker, Apple TV og AirPlay. Du kan nå altså bruke iPhonen din som fjernkontroll til Apple TV.

Med AirPlay funksjonen kan du velge om datamaskinen skal spille av lyden, eller om en høyttaler som støtter AirPlay skal gjøre det. Merk deg at AirPlay krever iOS 4.2 som foreløpig er i betaversjon og er tilgjengelig for utviklere.

Den nye versjonen av iTunes, iTunes 10, er også støttet. Logoen på applikasjonen er endret til et noe mer passende i forhold til det mye omtalte iTunes 10-ikonet. Bruker du iPad-versjonen vil du også raskt oppdage at applikasjonens design er nesten likt som iTunes på datamaskinen.

Apple Remote Apple Remote

Apple Remote

Tidligere rykter har indikert at applikasjonen blir utviklet av en enkelt person, noe som kanskje kan si noe om hvorfor det tok så lang tid før applikasjonen ble oppdatert med spesielt Retina Display støtte. Sannsynligvis utvikles også Apple sitt spill Texas Hold'em av en eller få utviklere, og vi venter forsatt på en oppdatering til spillet som ikke har blitt oppdatert siden 1. september 2008.

Remote fra Apple er gratis og kan lastes ned i App Store.

Tags:

MinuS

endelig :D

GoldenHymn90

Har denne retina-optimalisert ikon? Lastet den ned tidligere i dag, men da hadde den ikke det nye ikonet, men det gamle lavoppløselige ikonet, til tross for et nytt ikon som forhåndsvisning på App Store.

gamlerik

Mulig jeg er litt treig her, men vil det også si at man kan spille av iTunesbiblioteket fra iPhone? Koble telefonen til anlegget med en minijack og fyre løs?

Chrish84

Nei, man styrer iTunes via telefonen..

oeaanons

Å styre AppleTV er jo ingen ny funksjon. Den forrige versjonen av Remote kunne også dette, og er det eneste jeg for mitt vedkommende har benyttet denne applikasjonen til...

anboro

Jeg husker det var mulig å velge ; spill som neste låt, på en eldre versjon av remote.
Er dette fjernet, eller er det jeg som ikke finner det ?

Mr.Graham

Sikker på at du ikke blander med Sonos Controller for iPhone? Den har køordning.