VLC nå tilgjengelig for iPad

VLC nå tilgjengelig for iPadNå er endelig VLC for iPad lansert og er for øyeblikket tilgjengelig for nedlastning gjennom App Store i noen land. Selv om iPad brukere kan smile, finnes det fortsatt ingen versjon for iPhone og iPod Touch.

VLC er for de fleste kjent som en universal mediaavspiller som håndterer de kjente formater, og er kanskje den mest brukte hvis vi samler alle platformer og operativ systemer under samme paraply.

VLC for iPad

To uker etter den ble levert inn godkjennelse ble New Zealand det første landet i verden som gjorde den tilgjengelig. På App Store finner du avspilleren under navnet "VLC Media Player". Utvikleren Applidium melder om at det jobbes med en versjon til mindre iOS enheter som iPod Touch og iPhone, så langt er ingen konkret dato blitt offentligjort.

Programmet for iPad er gratis og er i norske App Store.

Tags:

nubbiz

Merkelig at de har endret ikonet fra den klassiske logoen.
Ikke at det gjør noe, da den er ufattelig stygg.

Gretulli

Hvordan får man overført filmfiler av alskens formater til iPaden da?

b2

Som vanlig, gjennom iTunes .... :-)

Jensen2k

Gjennom iTunes, Gretulli. iPad støtter filesharing-funskjonen til iTunes.

Bilde:

Gretulli

Ser man det. Lærer noe nytt hver dag :-)

AllFather

Er det ikke trådløs overføring/streaming er programmet like brukbart.

katermuc

Bruk AirVideo. Det streamer mange formater.

Macca

For øyeblikket er denne relativt ubrukelig for meg. Hovedpoenget for meg vil være muligheten til å kjapt legge over filmer for å ta med meg ut av huset, uten å måtte konvertere, og da duger ikke streaming.

Dette er min erfaring til nå:
Noen filer spiller kun lyd (720p x264 mkv), andre filer gjør at VLC krasjer med det samme det åpnes, mulig det er fordi jeg kjører iOS 4.2?

norwayboy_2005

Kjører versjon 3.2.2 av OS og har samme problemet.... har prøvd med 2 mkv filer og programmet kræsjer umiddelbart etter oppstart. Sletter jeg filmfilene, så starter programmet og ber meg om å koble til iTunes for å laste over filmer...
Foreløpig ikke brukbart med andre ord!

Floodrain

Har samme problem som dere andre. får ikke opp bilde kun lyd :/

Update: Fungerer ikke på 4.2 men etter nedgradering til 3.2.2 så fungerer denne kjempe bra.

espen007

Fungerer heller ikke tilfredstillende på 4.1. Bruker uendelig med tid etter at en fil er lagt til på et eller annet - jeg må avslutte applikasjone og starte den igjen. Man kan heller ikke velge eget cover bilde (en viktig del av brukeropplevelsen). Større filer tar den heller ikke. Det blir nok konvertering på meg likevel. Standard video applikasjon fungerer hverfall med god brukeropplevelse, noe VLC ikke kan skryte av.

stigolsen

Har heller ikke fått min til å fungere og får kun opp lyd på fila. Avinnstallerte og venter heller på en skikkelig oppdatering/bugfix.

CineXPlayer derimot gjør jobben veldig bra ! Anbefaler andre og prøve denne. Samme enkle måten og legge inn på via Itunes som hos VCL.

AllFather

Har air video, har hatt siden det kom ut. Kan man ikke streame forsvinner mye av visen med slike programmmer.

Oldtimer

Overføring av filmer i avi format til iPad'n fungerer fint men jeg lurer på hvordan man sletter disse etter man har sett de ferdig?

Edit:
Fant løsningen : http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2010/09/21/AR2010092103089.html

tigergutten

Synes det er rart at denne ble sluppet igjennom av apple. Har lagt innpå rundt 20 filmer/serier nå og de få den klarer å spille av hakker slik at det blir umulig å se på. Til og med en liten privat snutt på tre minutter greier den ikke å spille av. Håper det kommer en kraftig oppdatering snart for programmet er i teorien veldig praktisk spør du meg. Bruker også airvideo, men det hender det er kjekt å kunne se film uten internetttilgang. Fly, tog, båt osv.

Quaoar

AllFather, har du hakk i plata?
"Kan man ikke streame forsvinner mye av visen med slike programmmer". Greit det. Hvor mange ganger skal det gjentas?
Selv mener jeg at om det kun kan streames, så er det helt sinnsykt lite vits i både programmet og enheten.
Hvor i helvete skal man streame fra, om man sitter i en båt ute i havet, på hytta ved kysten/på fjellet, eller sitter på tog/buss/bil?

PS.
Testet med å legge over noen serier, noen filmer og noen egne opptak (mkv, mp4, avi). Fått til å spille alle sammen. Kjører versjon 3.2.2.

Mittis

for meg gikk det greit å føre over men luden ble helt f**ka. hørtes hut som om det var kun bakkanalene som ble brukt.

fersking

Nå er VLC oppgradert og støtter både iPhone og iPod