Slik bruker du din nye iPod nano som klokke

iPod nano

Etter lanseringen av ny iPod nano var det nok ikke få Apple-fans som tenkte at denne lett kunne brukes som en klokke. Nå kommer ekstrautstyret som gjør det mulig.

Den nye iPod nano er svært liten og med en klokkefunksjon er den nesten brukbar som en skikkelig klokke (hvis man ser bort fra batterilevetiden). Dette har selvsagt produsenter av ekstrautstyr oppdaget og allerede nå finnes det flere produkter som gjør det mulig å bruke iPod nano som en klokke.

iWatch

For $19.95 kan du nemlig nå kjøpe en spesial tilpasset klokkereim som gjør det lett å bruke din nye iPod nano som klokke. Klokkereimen, som er i skinn, selges hos iLoveHandles.net.

LinqHvis en klokkereim blir for enkelt, tilbyr selskapet Incipio en mer avansert løsning. Her får du en nylonreim med velkro og et medfølgende klokkehus i silikon hvor du skal plassere din iPod nano. Navnet på produktet er Linq (inspirert av klokkeprodusenten Tag Heurs Link-serie?) og vil bli tilgjengelig senere i år. En pris på Linq vites ikke, men produktet blir å finne i fem forskjellige farger.

Du kan lese mer om Linq hos Incipio.

Tags:

Nafoni

Dyr klokke med dårlig batteri :P

KlodrikMcKr

Hvordan kommer du egentlig ut av programmer med den nye nanoen?

Shiver

Dyr klokke med dårlig batteri :P
Dårlig batteri kan jeg gå med på, men 1250,- for en klokke er ikke dyrt :)

Ttiger

Tror man må trykk med en finger på skjerm å holde den inne en stund.

dridar

Bildet fra Incipio må være manipulert. Dersom kabel til hodetelefoner skal komme ut fra "klokka", må det være fra bunnen slik som på bildet fra iLoveHandles.net.

Jeg får hvertfall ikke rotere skjermbildet på min nano...

edit: Sorry, Incipio... To fingre på skjermen roterer :)

Traktor

Det eneste jeg tenker på er hvor irriterende det må være å ha headset kabelen opp etter armen. For meg ville det hvert uaktuelt til det meste jeg gjør, bare tenk på å svinge et ratt med den kabelen i veien. Om man ikke teiper den opp etter armen da, noe som ville vært passet idiotisk. Men uasnett flott konsept, og man må jo ikke ha den på armen når man skal høre på musikk.

dridar

Plugg i, ta på deg jakken og voila - kabelen er tredd :-D

admin

Det vil se ut som man har drypp i armen :)

dridar

Qlt 8-)

kalle

Trådløst headsett er løsningen. Brukes både til Iphone og Ipod.

Beerbad

@admin LOL!!! Faktisk! hahaha

GMCORP

G&Mcoorporation

Vi har innportert 450 klokkeetuier som kommer på salg på Finn til kun kroner 100 med skjermbeskytter ! 4 forskjellige trendy farger =)

GMCORP

G&Mcoorporation

Vi har innportert 450 klokkeetuier som kommer på salg på Finn til kun kroner 100 med skjermbeskytter ! 4 forskjellige trendy farger =)

http://www.finn.no/finn/torget/butikk/annonse?finnkode=26304229

der er de nå for bare 100 kroner, 5 farger =)