Her er nye iPod shuffle

iPod shuffle

Under forrige ukes Apple-presentasjon introduserte Apple en ny generasjon iPod shuffle. Bortevekk er den knappeløse shuffle og det gamle designet er kommet tilbake, men i mindre format. Nettstedet iLounge har fått første titt på den nye shuffle.

iLounge har lagt ut en rekke bilder av den nye iPod shuffle og utifra bildene kan vi se at iPoden har blitt mye mindre enn sin forgjenger med lignende design.

Vekk er også docken og erstattet av en spesiell (og kort) USB-kabel. Som vanlig har Apple også fått plass til et av sine klistremerker i sine bokser. Les mer på iLounge.

iPod shuffle

slogmo

Sprøtt.
Selve spilleren er bare litt større enn USB-pluggen.
Og den USB-pluggen er ikke akkurat av den største typen heller. =-O

dng

jeg digger ipod shuffle serien! Man hekter den hvor man vil og den er superliten, hva mer trenger man?

foffster

Øh...forrige Shuffle har samme kabel. Ikke noe nytt der, altså.

Traktor

USB kabelen er litt o korteste laget etter min mening. Til en macbook er det greit, men om du kobler den til en iMac blir den jo nesten hengende i løse lufta.

lasttodie73

Jeg har brukt min shuffle 2.gen i snart 4 år å den har vært helt fantastisk, men jeg kommer garantert til å kjøpe den nye
ettersom den har kommet tilbake med knapper og den har voice over (Genialt). jeg har andre iPoder også men det er helt klart shuffle jeg har brukt mest.