Nike+ med GPS klar

Nike+ med GPS

Hvis du benytter deg av Nike+ systemet opp mot din iPhone har du kanskje savnet muligheten til å bruke telefonens GPS for å vite hvor du har løpt og dele dette med andre? Med Nike+ sin nye applikasjon kan du det.

Nike+ GPS for iPhone er en ny applikasjon fra Nike som benytter telefonens GPS for å kalkulere hastighet og lagre dine løperunder - ikke ulikt RunKeeper og lignende programmer. Systemet er fortsatt koblet opp mot din Nike+ sko og Nike+tjenesten på Internett. Du kan dermed enkelt dele dine løp og utfordre andre som tidligere.

Programmet koster NOK 11,- i App Store og krever iPhone 3GS, iPhone 4 eller iPod touch med iOS 4.0 eller nyere.

Tags:

iscariot

Hva med pulsmåler?

Kaallz

Usikker på dette feltet, men Polar leverte just ut denne pulsmåleren:
http://www.polar.fi/us-en/products/accessories/Polar_WearLink_transmitter_Nike

Hvis den ikke allerede er kompatibel med dette programmet fra Nike, går det vel ikke lange stunden før den er det?

chorion

Cluet er, slik jeg forstår det, at du ikke lenger trenger sensoren i skoa. Utendørs bruker applikasjonen GPS, innendørs bruker den akselerometer. Så nå er iPhone/iPod touch alene tilstrekkelig.

hen9ng

Men fungerer denne med iPod touch uten wifi?

jeanthemean

Hvis denne fungerer uten sensoren så er det positivt ( og negativt). Negativt da jeg har kjøpt en sensor for litt siden som jeg aldri har fått til å fungere. Dermed 300 rett ut av vinduet. :P

NikoAa

Hen9ng: Nei, mener at iPod Touch ikke har GPS-sender, men finner ut hvir du basert på MAC-adressene til WiFi-nettverkene rundt deg.

iscariot: Pulsmåleren skal være kompatibel med Nike+ programmet som ligger i iPoden/iPhonen.

apple boy

Hvordan vil GPS-en funke med ipod touch?
Vil mann kunne koble til en bit sånn som på ipod nano, bare at denne biten har gps-funksjon og ikke tilkoblingsfunksjons til dingsen i skoen sånn som nanoen?

Eller vil ikke GPS-en funke med ipod touchen?

Bergfrost

Kaaliz:
Polar Wearlink+ fungerer bare med iPod Nano 5G, siden iPod Nano 5G inneholder en Polar kommunikasjons enhet. Hverken iPhone 3, 3GS eller 4 inneholder denne.

alfe

Merkelig om Nike har laget dette slik at du ikke har bruk for sensor lenger. Da vil de jo ikke selge sensorer mer, og dermed tape penger :bitchin:

NikoAa

Hvis en går inn på appen i AppStore, vil man kunne lese at den er kompatibel med både iPhone og iPod Touch. På Touchen vil den fungere uten GPS-delen.

macsam

Må telefonen være tilkoblet Internett for denne appen til å fungere?